Vratila se u školsku klupu: Jovana Jeremić je za Objektiv ODGOVORILA na popularna pitanja iz SPOMENARA

Otkrila stvari koje do sada nismo znali o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

I ako Jovanu Jeremić znamo kao novinarku koja obara sve rekorde gledanosti, radoholičarku, uz to žustru na rečima, iskrenu i pravičnu, malo ljudi zna da Jovana iza sebe ima visokoškolsko obrazovanje, kao i nemali broj diploma koje je stekla tokom školovanja.

Tim povodom, ekipa Objektiva rešila je da se sa Jovanom vrati u školske klupe i istraži male tajne njenog odrastanja, između ostalog, kao što su one o simpatijama i prvom poljupcu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ZNANJE JE MOĆ!

Lepa voditeljka je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se pohvalila svojim dostignućima, odnosno diplomama, ispod koje je napisala:

‒ Sve u životu mogu da vam uzmu, ali ne znanje i sposobnost. Znanje je moć! Ono me je dovelo onde gde pripadam (RTV Pink). Preživela sam sve: ismejavanja gorih od mene, onih koji jednu knjigu nisu pročitali, onih kojima je preporuka bila krevetna diplomatija i onih koji se ni za šta nisu u životu borili.

Foto: Printscreen

NEOSTVARENA ŽELJA

Tim povodom voditeljka nam je otkrila da su diplome danas veoma bitne, te da mlađe generacije ne treba da se oslanjaju na druge, već isključivo na sebe u nameri da ostvare svoje ciljeve.

‒ Ovaj post objavila sam kako bih pokazala mlađim naraštajima da za sve u životu treba da se oslone na sebe i svoje sposobnosti jer oni to mogu. Ja sam postavila sebi cilj da želim da budem javna ličnost i da završim fakultet i to sam ostvarila isključivo putem obrazovanja.

Ekipa Objektiva zadala je Jovani zadatak, te smo je vratili u dane osnovne škole, a ona je samo za naše čitaoce morala da popuni spomenar.

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar