Ovo su glumci koji su započeli ROMANSU na snimanju: Za njih sigurno NISTE znali (FOTO)

Mnogi glumci započeli su romansu na snimanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Mnogi slavni glumci upoznali su se na snimanjima i tako započeli romansu. Neke od njih još uvek traju i krunisane su brakovima i decom, dok su neke nažalost prekinute.

Mi vam predstavljamo deset parova koji su svojim vezama ostavili pečat u Holivudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

1. Kit Harington i Rouz Lesli

Slavni Džon Snov i Jigrit uspešno su se spojili na snimanju najpopularnije svetske serije IGRA PRESTOLA, gde su i igrali par. 2017. godine oni su se i venčali i još uvek su u srećnom braku.

FOTO: printscreen/youtube

 

2. Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Na setu ne baš uspešnog filma “Green Lantern” su se upoznali zvezde Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli . U to vreme Rajan je bio u braku sa Skarlet Johanson, a Blejk je imala dečka. Ali do kraja 2015-te su bili zajedno i od tada su nerazdvojni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

3. Penelope Kruz i Havijer Bardem

Na setu Vudi Alenovog filma filma “Vicky Cristina Barcelona” su počele sijati iskre između ovo dvoje španskih glumaca koji su već jedanaest godina u srećnom braku i imaju dvoje dece.

Photo: Shutterstock

4. Džastin Tero i Dženifer Aniston

Par se upoznao na setu filma “Wanderlust” i to u trenutku kada su oboje doživeli teške raskide.

FOTO: printscreen/youtube

5. Goldi Hon i Kurt Rasel

Ovaj par je započeo svoju vezu dok su snimali film “Swing Shift”, a nakon 34 godine su još uvek zajedno iponosni su roditelji jednog deteta.

FOTO: printscreen/youtube

6. Majkl Fasbender i Ališa Vikander

Strastvena veza između Majkla Fasbendera i Ališe Vikander se dogodila dok su zajedno radili na filmu “The Light Between Oceans” gde su tumačili uloge ljubavnika. U 2015-oj su uzeli kratak predah od veze, ali nekoliko meseci kasnije su odlučili ponovno pokušati. To svakako druži u neizvesnosti njihove obožavatelje koji se konstantno pitaju hoće li njihova priča imati srećan kraj.

FOTO: printscreen/youtube

7. Hemfri Bogart i Lorin Bekol

Ovaj bezvremenski holivudski par se upoznao na setu film “To Have and Have Not” 1944-e godine. Odmah su se uzeli i ostali zajedno sve do Bogartove smrti 1957-te. Holivud je njihovu hemiju iskoristio u čak tri filma.

FOTO: printscreen/youtube

8. Ešton Kučer i Mila Kunis

Ovo dvoje glumaca su se upoznali kad su bili vrlo mladi i to na snimanju stitcoma “Vesele sedamdesete”. Ipak, prvih 14 godina su bili isključivo prijatelji.

Ešton je od tada bio u braku sa Demi Mur, a Mila je bila u vezi sa Mekali Kalkinom. U 2015-oj sudbina je intervenisala, a svet je saznao za Eštonovo i Milinino tajno venčanje. Danas ovaj prekrasni par ima dvoje dece.

FOTO: printscreen/youtube

9. Rajan Gosling i Eva Mendez

Dok su snimali film “The Place Beyond the Pines”, holivudski par iz snova, Rajan Gosling i Eva Mendez, započeli su svoju ljubavnu priču. Pa iako svoju vezu još službeno nisu ozvaničili, ovaj sretni dvojac danas ima dve ćerke i beskrajno uživaju u porodičnom životu.

FOTO: printscreen/youtube

10. Anđelina Džoli i Bred Pit

I naravno najpoznatiji par koji je obeležio čitavu era Holivuda, Anđa i Bred, koji nažalost nisu više zajedno, upoznali su se i ušli u vezu na snimanju čuvenog filma “Gospodin i gospođa SMIT”.

FOTO: printscreen/youtube

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar