Džon Travolta i Demi Mur su novi holivudski par? Otkrila ih konobarica, a spojio njen bivši muž

Kao bomba odjeknula je vest o njihovoj navodnoj vezi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Njihove porodice družile su se dok je Mur bila u braku sa Brusom Vilisom, a onda su okupljanja postala ređa. Izvori tvrde da je Travoltu i Demi spojio upravo Brus.

Dvoje glumaca koji se poznaju godinama navodno su u vezi, pišu američki mediji. Radi se o Demi Mur (58) i Džon Travolti (67), a izvori tvrde da ih je spojio Brus Vilis (66), bivši Demin suprug s kojim ima tri kćeri.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Travoltina i Vilsova porodica pre su se često družili, samo što su odnosi malo zahladili nakon što su se Brus i Demi rastali. Travolti je prošlo leto preminula supruga i prijatelju je rekao da je spreman za novu ljubav, a on mu je savetovao da se javi njegovoj bivšoj.

Kako priča konobarica restorana u Floridi gde su navodno Demi i Džon bili, u poslednje vreme dvojac često provodi vreme zajedno.

Foto: Profimedia

– Sedili su za stolom u kutu, osvetljeni samo svećama. Izgledalo je jako romantično, puno su se smejali te su se čak držali za ruke – ispričala je konobarica.

O novoj vezi u Holivudu par se još nije oglasio pa nam preostaje za videti radi li se samo o šuškanju ili je između dugogodišnjih prijatelja “zaiskrilo”.

Foto: Printscreen/ Youtube

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar