DA LI STE ZNALI?

Malo je poznato da Brus Vilis ima još jedan veliki TALENAT: Evo kojim još glumcima je TO pošlo za RUKOM!

Retko koji holivudski glumac ostvari značajniji muzički uspeh, ali je njima to pošlo za rukom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Nije neobično videti pevače na velikom ekranu. Dobar broj najvećih muzičkih zvezda našao je put do holivudskih blokbastera: Madona, Bijonse, Džastin Timberlejk, Rijana, Tejlor Svift i Niki Minaž su se pojavili u filmovima koji su bili u vrhu lestvice zarade. Obrnuti put je daleko ređi, retko koji holivudski glumac ostvari značajniji muzički uspeh.

Ipak, među holivudskim glumcima postoje oni koji su uspeli da ostvare zapažene muzičke uspehe, a ovo su samo neki od njih:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lindzi Lohan

Lindzi je  jednako aktivna u muzici i glumi, ali samo je jedna njena pesma ušla u top 100. Reč je o “Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)” s albuma “A Little More Personal (Raw)” koja se najviše popela do 57. mesta, ali su zato neke druge njene numere bile dosta visoko na dance i pop listama.

Brus Vilis

“Umri muški” je 1988. godine od Brusa Vilisa napravio filmsku zvezdu, ali on je godinu dana ranije objavio svoj album prvenac “The Return of Bruno”. Na albumu su bile R&B obrade, a kao prateći muzičari su nastupali Booker T. Jones i The Temptations. Album je imao čak tri pesme u top 100, a najviše se uspela “Respect Yourself”, sve do petog mesta.

Ejmi Adams

Ekstravagantni solo Ejmi Adams iz muzičke komedije “Začarana” bio je na 53. mestu Bilbordove liste. Pesma je, baš kao i čitav film, posveta velikim Diznijevim filmova i pesmama koje su se u njima pojavljivale poput “Under The Sea” iz “Male sirene” ili “Be Our Guest” iz “Lepotice i zveri.”

Gvinet Paltrou

Iako se nekoliko puta pojavljivala na Bilbordovoj top listi, najvišu je poziciju ostvarila s obradom pesme “Forget You” s kojom je došla na 11. mesto liste. Reč je o pesmi koja se pojavila u soundtracku popularnog serijala “Glee”, a u nekim drugima pesmama sa soundtracka nastupale su Kate Hudson, Josh Stamos i Sarah Jessica Parker, ali one nisu bile ni blizu top 100.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar