Nešto je trulo u Sitiju: Gvardiola udario na navijače, pa poručio da nema nameru da se izvinjava

Na Gvardiolinu izjavu odgovorio je generalni sekretar kluba navijača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ Michael Regan

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola nakon pobede svog tima nad Lajpcigom rezultatom 6:3 u okviru prvog kola Lige šampiona rekao je između ostalog, da je njegovom timu potrebna veća podrška navijača.

Naime, na pomenutoj utakmici bilo je prisutno svega 38 hiljada gledalaca, što znači da je oko 17 hiljada mesta bilo prazno na meču kojim je počela nova sezona najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na ovu Gvardiolinu izjavu odgovorio je generalni sekretar kluba navijača Kevin Parker, koji mu je poručio da mu je bolje da se brine oko toga kako tim igra na terenu.

„Nijednog trenutak nisam rekao da sam razočaran što stadion nije bio pun. Međutim, to se odmah tako interpretiralo. Neću da se izvinjavam zbog te rečenice. Rekao sam da nam treba podrška, nije važno koliko ljud dođe, ali bih voleo da ih bude što više“, istakao je Gvardiola pred prvenstvenu utakmicu koju Siti igra protiv Sautemptona u subotu na Etihadu, i zaključio:

„Ako neko neće da dođe, ne mora. Niko ovde nikoga ne tera. Samo sam rekao da bi nam svima više prijalo da imamo pun stadion.“

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar