Danas HARA Holivudom, a SMRT oca mu je promenila život: “Gledao sam njegov poslednji udah”

Gubitak oca bio je veliki šok za poznatog glumca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Shutterstock

Bredli Kuper se na glumačkoj sceni pojavio početkom 2000-ih godina, a od tada je ostvario veliki broj kvalitetnih uloga. Među njima se izdvojila i glavna uloga u rimejku ostvarenja “A Star Is Born” u kojem je glumio pored pevačice Lejdi Gage.

Ovo je ujedno bio i njegov rediteljski debi, a film je nominovan za nagradu “Oskar” u više kategorija. Baš u tim trenucima Bredli se prisetio svog oca koji mu je bio najveća podrška tokom života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Glumac je želeo da uspeh proslavi sa ocem, ali je on 2011. godine izgubio bitku sa rakom pluća. Ovaj događaj je obeležio Kuperov život jer je za njega bio izuizetno vezan.

– Njegova smrt u jednom trenutku postala je sasvim izvesna i skoro opipljiva. Saznanje da osoba koja je uz vas bila trideset i šest godina više neće biti tu, veliki je šok i gubitak koji ni danas ne jenjava. Poslednje trenutke proveo sam uz njega… – ispričao je jednom prilikom Bredli i dodao:

– Gledao sam ga kako umire, disao sa njim i video njegov poslednji udah posle koga je jednostavno otišao. Od tada ništa više nije isto… Otac mi je dao dva poklona – život i poslednji trenutak svog života. To je bio prelomni momenat u mom životu. Pogled na svet mi se dosta promenio jer više ne pridajem značaj trivijalnostima i trudim se da uživam u pravim stvarima koje zaista nemaju cenu – objasnio je tada glumac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar