“Srce mi se RASPADALO, moje suze niko nije video”: TEŠKA sudbina Arete Frenklin o kojoj je retko govorila

Pevačica je imala buran život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Shutterstock

Pevačica Areta Frenklin, vlasnica jednog od najmoćnijih vokala svih vremena, imala je teške početke. Rođena je kao peto dete baptističkog sveštenika Klarensa La Vona Frenklina i pevačice i pijanistkinje Barbare Sigers.

Njih dvoje su pre Arete već imali tri ćerke i jednog sina, ali mnogobrojna porodica nije bila dovoljan razlog da se održi njihov brak, pa su se razveli kada je danas slavnoj pevačici bilo šest godina. Ovaj događaj veoma je uticao na njen život, jer se sa sestrama i bratom preselila kod bake Rejčel Frenklin koja joj je bila najveća podrška u životu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ni ne sećam se kako je izgledao moj život dok su mama i tata bili zajedno. Pamtim da su se veoma često svađali, a da smo moje sestre i ja u tim trenucima puštale što glasniju muziku, kako ne bismo čule ružne reči koje su jedno drugom upućivali. Možda grubo zvuči, ali mi je bilo pomalo drago kada su se rastali, a nas poslali kod bake, koju smo od milošte zvali Big mama – ispričala je svojevremeno Areta.

Nakon razvoda usledio je još jedan težak udarac za buduću svetsku zvezdu. Naime, kada je napunila deset godina, majka joj je posle kratke i teške bolesti preminula.

– Kada mi je majka preminula, odrasla sam preko noći. Baka i tetke su pazile na nas, ali to nije bilo to. Nisam imala detinjstvo u klasičnom smislu te reči, brinula sam o sestrama, a i one o meni. Međutim, nije isto kada ne osećaš baš nikakvu roditeljsku ljubav – priznala je Areta.

Zbog razvoda, al ii rane smrti majke, pevačica je bila izuzetno vezana za svoju braću i sestre. Ona je bila najmlađa, pa je tokom života videla odlazak svih voljenih članova porodice.

– I kada sam bila mlađa, a i sada, uvek sam bila veliki borac i nisam želela da zavisim ni od koga. To nije lako, ali čovek ni ne zna na šta je sve spreman i koliki teret može da ponese dok mu ga život ne servira. Najteže mi je bilo kada sam počela da gubim članove porodice. Tada mi se srce raspadalo, a duša mi je plakala, iako moje suze niko nikada nije video – ispričala je svojevremeno Areta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar