Đilas UCENJUJE Sašu Jankovića: Zahtevaju da kažem o kom ambasadoru se radi (VIDEO)

Đilasovi tabloidI pokušavaju da Sašu Jankovića izlože i javnom linču zbog istine koju je otkrio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Wikipedia/Medija centar Beograd

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pokušava da ućutka Sašu Jankovića preko svojih političkih poltrona i medija.

Mediji koji su pod kontrolom Dragana Đilasa počeli su konstantno da relativizuju Sašu Jankovića nakon njegove izjave da su strani ambasadori planirali da predsednik Srbije umre od srčanog udara, a da potom njemu ponude da preuzme vlast u Srbiji sa delom SNS-a.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ubrzo potom, Đilasovi tabloidi pokušavaju da Sašu Jankovića izlože i javnom linču zbog istine koju je otkrio.

Saša Janković bio je primoran da stane pred kamere kako bi se odbranio od ucena Dragana Đilasa i Srđana Škora:

– Đilas i Škoro zahtevaju da kažem o kom se ambasadoru radi, a ako ne kažem tvrde da će to njima značiti da podržavam Vučiča!”

Podsetimo, bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Takođe, u listu “Danas” koji je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa objavljen je tekst u čijem se naslovu odmah može videti pokušaj da bivšeg zaštitnika građana izloži osudi istakavši da opozicija smatra da je Janković dao podršku predsedniku Aleksandru Vučiću pred izbore. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar