Olja VAMPIRICA uživa u Zadruzi, a preti joj međunarodna poternica: Optužena za VIŠEMILIONSKU malverzaciju

Na ročištu se nije pojavio ni njen advokat Željko Lubina, a kako Olja nije obavestila sud o nemogućnosti dolaska, sudija je izdao predlog da joj se odredi istražni zatvor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Instagram

Kontroverzna splitska umetnica, ali i njen advokat, nisu se jutros pojavili na zakazanom ročištu u Splitu. Kao posledicu takvog postupka, sudija je izdala predlog da joj se odredi istražni zatvor.

Naime, Olja Einfalt Mihovilović (58), poznata kao Olja vampirica, je danas, na Županijskom sudu u Splitu imala zakazano ročište u 9 sati, zbog optužbi za malverzacije teške oko 274 miliona dinara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova “novopečena” Zadrugarka se ipak se nije pojavila na ročištu, a malo pre nego što je ušla u popularni rijaliti je rekla kako ne želi da izbegne suđenje i da planira da na sud dođe direktno iz Šimanovaca gde se ovaj šou i snima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olja Einfalt Mihovilović (@vampiricaolja)

Kao što je gorenavedeno, na ročištu se nije pojavio ni njen advokat Željko Lubina, a kako Olja nije obavestila sud o nemogućnosti dolaska, sudija je izdao predlog da joj se odredi istražni zatvor.

Predlog je upućen izvanraspravnom veću, koje bi o tome moglo da odluči do kraja mjeseca. Ako joj odrede istražni zatvor onda će za Oljom biti raspisana međunarodna poternica, potvrđeno je iz suda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olja Einfalt Mihovilović (@vampiricaolja)

BONUS VIDEO

Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar