Moja ljubavnica je 11 godina starija, pravo je ČUDO u krevetu, a onda nas je njen dečko uhvatio u parku!

Ljubavni trougao se pretvorio u ogroman problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Kada je otpočeo aferu sa nekadašnjom koleginicom, jedan Britanac nije ni slutio kakav će haos nastati kada njen dečko sazna da ga je prevarila.

– Ja imam 35, a ona 46 godina i nekada smo radili zajedno. Nismo se videli 15 godina, i slučajno sam naleteo na njen profil na Fejsbuku i prisetio se koliko smo se dobro slagali – priča on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pozvao sam je na piće i ona je odmah prihvatila. Sve je bilo kao nekada, ja sam i ranije bio lud za njom, iako sam tada bio oženjen, a isto je i sada. Naredne nedelje smo završili kod mene u stanu i imali smo neverovatan seks.

– Posle toga smo se videli još nekoliko puta i vođenje ljubavi je bilo još bolje i luđe. Ona voli da proba sve u krevetu, a ja se sigurno nisam bunio zbog toga. Počeo sam da se zaljubljujem u nju iako mi je odmah stavila do znanja da je zanima samo neobavezan seks – objašnjava muškarac.

Foto: Shutterstock

– Sve je bilo u redu dok se njen dečko nije vratio iz Dubaija. Nastavili smo da se viđamo, ali jednog dana kada se iskrala da bi se videla sa mnom, on ju je pratio i uhvatio nas je kako se ljubimo i mazimo u parku. Nastao je opšti haos! – priznaje Englez.

Foto: Shutterstock

– On je načisto poludeo, počeo je da nas psuje, i nema čoveka u parku koji nas nije gledao u šoku. Moja ljubavnica mu je rekla da je njihova veza gotova, ali on nije hteo ni da čuje. Svi su buljili u nas i nikada mi nije bilo toliko neprijatno. Rekao sam im da je najbolje da sami to rasprave i otišao sam – navodi on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Posle toga se više nismo videli, ali mi je slala poruke. Međutim, i sa tim je prestala pre nedelju dana kada mi je napisala da je odlučila da ostane s dečkom i pokuša da spase njihovu vezu. Takođe, rekla mi je da se više nećemo viđati i da mi neće slati poruke. Razum mi kaže da je zaboravim, ali srce želi da sačekam i da vidim da li će se predomisliti – zaključio je Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar