Šumaherova žena otkrila frapantan detalj: Mihael je predosetio šta će mu se desiti?

- Nedugo pre Meribela rekao mi je da sneg nije optimalan - istakla je unesrećena žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Mihael Šumaher se već godinama nalazi u komi posle nesreće na skijanju koju je doživeo, a sada je snimljen “Netflix”-ov dokumentarni film o njegovom životu, ali i padu.

Voleo je adrenalin i hod po ivici, o čemu je njegova supruga Korina govorila u filmu na ivici suza, čak je nagovestila i da je Nemac naslutio da ne bi bilo dobro da skija tog dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, ostao je pri želji da se spusti.

– Nedugo pre Meribela rekao mi je da sneg nije optimalan. Mogli bi da odemo u Dubai i da skačemo padobranom, rekao je – otkrila je Korina Šumaher.

Mihaelova supruga je u suzama nastavila da priča o tome.

– Nikad nisam okrivila Boga za to što se dogodilo. Bila je to samo loša sreća, najgora koja ti se može dogoditi. Ružno je reći, zašto se to događa Mihaelu i nama, zašto se događa drugima? Naravno, Mihael mi nedostaje svaki dan. Ali ne nedostaje samo meni. Nedostaje deci, porodici, svom ocu… Svima nedostaje. Ali Mihael je ovde. Drugačiji je, ali ovde i to nam daje snagu. Zajedno smo, živimo zajedno, radimo terapiju. Činimo sve da Mihaelu bude bolje i da mu bude udobno. I da jednostavno oseti našu porodicu, našu vezu. Šta god bilo, učiniću sve što mogu. Svi mi – dodala je.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar