Đilas i Plenković spremni na istom zadatku: Relativizuju istinu o pokušaju ubistva predsednika Vučića

Ustaški kerberi najboljeg satrapa imaju u Draganu Đilasu i njegovim poslušnicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, EPA-EFE/JOHANNA GERON / POOL

Nakon što je bivši zaštitnik građana Saša Janković izneo istinu o tome da su pojedini ambasadori hteli da eliminišu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, krenula je zajednička operacija medija premijera Hrvatske Andreja Plenkovića i lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, da se planirano zlo, o kom je otkrivena istina, relativizuje.

U medijima koji se nalaze u vlasništvu Dragana Đilasa osvanuo je sraman tekst pod naslovom “Hajka režimskih kerbera”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Gostovanje bivšeg zaštitnika građana i predsedničkog kandidata Saše Jankovića u podcastu “Snaga uma” izazvalo je buru u režimskim medijima, koji su njegovu izjavu da su mu ambasadori nudili da sarađuje s režimom portumačili kao pokušaj ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića?! O tome kolika je histerija nastala zbog ovog intervjua, koji je s Jankovićem radila naša novinarka Miljana Nešković, svedoči i činjenice da se zbog njegovih reči oglasio i šef srpske države – napisano je u Đilasovim medijima.

I Plenkovići mediji su na sličan način pokušali da relativizuju stravičnu istinu koja je otkrivena pa se postavlja pitanje da li postoji razlika između Plenkovićevih i Đilasovih medija. Odgovor je da nema.

Ustaški kerberi najboljeg satrapa imaju u Draganu Đilasu i njegovim poslušnicima.

Podsetimo, Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi predsedniku Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

On je, takođe, priznao da su strane ambasade tražile potrčka unutar Srpske napredne stranke, koji bi imao zadatak da izvršava njihove naloge, a sve kako bi se oslabio Vučić i samim tim i Srbija.

– Politički stratezi, ambasadori, kvaziprijatelji… Svi su mi govorili isto. Ti i Vučić ste isto godište, čak se i poznajete, on tebe poštuje, treba da budeš super sa njim, pa da mu se podvučeš pod kožu i da u jednom momentu sve preokreneš. Tako se osvaja vlast… – rekao je Janković i dodao:

– Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. Ako Vučiću slučajno otkaže srce… nešto mu nije ok srce… Šta na to čovek može da odgovori? – rekao je Janković.

– Hajde da se pravimo da to nisam čuo, jer ako prihvatim da sam čuo to što ste rekli nikad više ne možemo da pričamo. Bez obzira što mi je taj čovek učinio najgore stvari u životu, šta bih ja bio ako bih tako razmišljao o njemu? To tako ne može – objasnio je Janković i istakao da je siguran da se ovo nije dešavalo samo njemu već da je više pravilo na našoj političkoj sceni.

Ovim gostovanjem Jankovića, napokon je na videlo izašlo to da su zapadni centri moći, a pre svega SAD, pokušavali da oslabe Srbiju time što će prvo oslabiti predsednika Vučića uz pomoć krtica iz SNS.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar