Arkan je zbog Cece NAPUSTIO ženu: “Bio sam joj veran 13 godina, nikakvih AFERA nisam imao”

Ražnatović je svojevremno ispričao da se u Cecu zaljubio postepeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagtram/ Ceca Ražnatović,EPA PHOTO / EPA FILES

Natalija Martinović, supruga Željka Ražnatovića Arkana, napustila ga je posle saznanja da je u vezi sa tada mladom estradnom zvezdom Cecom.

Natalija je spakovala kofere i otišla u svet sa četvoro njihove dece, ali je Arkan svima jasno dao do znanja da Ceca nije imala nikakve veze s tim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao – otkrio je 1996. godine Arkan za srpske medije.

Foto: Printscreen/Youtube

Natalija i Arkan su u braku bili od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar