Trener Anortozisa samouveren pred Partizan: Tim smo sklopili za mesec dana, hoćemo tri boda

Uzda se i u pomoć navijača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/FRISO GENTSCH

Trener Anortozisa Temuri Kecbaja govorio je na konferenciji za medije pred meč prvog kola grupe B Lige konferencija protiv Partizana.

– Ovo je definitivno veliki dan za naš tim, prva utakmica u Ligi konferencije. Veoma nam je važno da imamo podršku pubilke, ovo je idealna prilika za sve koji vole Anortozis da dođu i podrže ga. Igramo protiv rivala koji ima evropsko iskustvo. Spremni smo i uz pomoć navijača možemo da stignemo do pobede.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Trebalo bi da na utakmici prisustvuje oko 5.000 gledalaca, mada su meteorolozi najavili loše vreme, pa možda i to bude uticalo na posetu.

Foto: Starsport.rs©

– Od početka smo govorili da je cilj plasman u grupnu fazu i to smo postigli, ali apetiti rastu. Sada kada smo prošli, želimo da osvojimo tri boda i nastavimo dalje. Partizan je jako dobra ekipa, pobedio je u svih sedam utakmica u Srbiji i očekuje nas težak izazov. Spremni smo, pogotovo u ovakvim utakmicama posao trenera nije tako težak kao na primer u prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Tim će biti znatno motivisaniji – istakao je Kecbaja.

Izlazak na međunarodnu scenu sa sobom nosi i značajan finansijski benefit za kiparske uslove što važnost rezultata čini još većom.

– Kiparski fudbal predstavlja samo gubitak, dok od ovog događaja dobijate novac. Možemo da tvrdimo da da idemo dalje i to ćemo pokušati da učinimo. Uvek postoji stres, prijatan. Ostvarili smo najveći cilj koji smo imali. Želimo da postignemo nešto i u grupi, ali to nas ne opterećuje. Niko nam neće reći da nismo uspeli. Novi tim smo formirali za mesec dana uz igrače na pozajmici i činjenica da učestvujemo u grupnoj fazi je fenomen. Skoro polovina tima je otišla, ali doveli smo dobre igrače i tu smo – optimista je strateg domaće ekipe.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar