Rusi OTKOPALI telo nemačkog vojnika: Ono što su našli kod njegovih KOSTIJU izaziva strašnu jezu (VIDEO)

Kada su ugledali kutiju za metke, kao da su se prisetili svih strahota Drugog svetskog rata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Drugi svetski rat predstavlja najveći oružani sukob u istoriji čovečanstva, a najveće bitke odigravale su se između Nemaca, tadašnjih nacista i Rusa, tadašnjih Sovjeta.

Još uvek se nisu otkrili mnogobrojne tajne iz perioda tog sukoba, a svakog dana internet beleži porast broja fotografija i video zapisa arheoloških iskopavanja stvari i ostalog iz Drugog svetskog rata. Ovaj put su ruski istraživači iskopali kosti i druge ostatke jednog nemačkog vojnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Grupa ruskih istraživača istraživala je teren metal detektorom, signal se pojačao iznad jednog dela površine koji su istraživali, kada su iskopali do toga što im signal sa detektora pronašli su ceo kostur i predmete koje je nosio jedan nemački voinik SS oficir za vreme Drugog svetskog rata, koji je tu i poginuo.

Pri iskopavanju, kod njega su nađene razne stvari: pločica SS divizije, čutura za piće, boks za duvan, puška, šlem na kom se vidi da mu je metak prošao kroz glavu ali kada je pronađena kutija sa pregršt metaka za automatsku pušku istraživačima je “ostala knedla u grlu”.

Kada su ugledali kutiju za metke, kao da su se prisetili svih strahota Drugog svetskog rata, a osetila se i jeza i strah kojim ih meci podsećaju na ono što svakog časa brine ceo svet – izbijanje novog sukoba i rata.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

Ostavite komentar