Komentari na vest "Rusi OTKOPALI telo nemačkog vojnika: Ono što su našli kod njegovih KOSTIJU izaziva strašnu jezu (VIDEO)" (17)

Ostavite komentar

 1. Tu mu je i bilo mesto da ostane naročito jer je pripadnik SS trupa. Išli su oni sa pesmom pa posle kuknjava. Zašto niko ne traži srednjovekovne masovne grobnice jer nije pogrebno vozilo do kuća posle velikih bitaka.

  Odgovori
 2. To je strasno tuzno. I njega je neko cekao. Niko ne moze tvrditi da je on hteo da ide u rat. Kad te pozovu, moras. Inace preki sud. I ovde neki prete, a uvek strada sirotinja. Svi koji iole imaju neki polozaj uvek svoju decu izvuku. Ili se pokupe u helikoptere koje su kupili pljackom, pa pobegnu kao onaj iz Afganistana.

  Odgovori
 3. Naći ćete ako želite groblje njemačkih vojnika pod Staljingrdom,sa imenima i prezimenima,Na sjeveru Italije je izgrađena crkva spomen kosturnica u kojoj je nalaze kosti oko 4o.ooo talijana koji su poginuli u Rusiji,crkva i prenos kostiju obavljen poslije 1975.godine.U Rusiji je razvijen pokret mladih koji pretražuju područja ratnih sukoba,vše iskopavanja i sahranjuju ostatke poginulih.Ako pronađu sovjetske vojnike nastoje ako je moguće pronaći rodbinu i obavjestiti gdje je poginuo njihov rođak.

  Odgovori
 4. vest ,pa vise poruka, plus oni to godinama rade... razne grupe po rusiji...i eto dzentlmenski je i da porodice mogu da svoje pronadju,kad bi ovi zapadni ucenici bili tako ok.. ne oni ruse spomenike,poginulima,grooblja tim koji su ih oslobodili od nemaca..srednja,istocna evropa,baltik i slicni za koka kolu i neki baks vise,a lukasenko gas za 125..nemcima 220..ostalim do 700,800? i sta rade podrzavaju sankcije rusiji,i ratuju al sa istorijom ?...a ti globalni ratovi,kao takvi ? pored toliko oruzja,nuklearnog,bioloskog,medijskog,psiholoskog,nece biti,nikad vise... otkrili su vise,da bolje da te lepo prime ako imate interese nego da zauzimaju vojno pa s kojim herojima vise? jgbt k plus? pa ne ide od strasnijih jos dzingisa,tamerlana..napoleona i njegovog generala isto iskopali i kuci,do hitlera,isti danas su otan savez...tako vise nikad..samo proksi,kroz tudje probleme kao pomoc svako nadje stranu blizu sebi...Posebno da nebi nestali svi,planeta cela...amerika je najveci kupac nafte,i gasa od rusije,a svi urlaju arapi itd i titanijum celik aluminijum uran...,i neke tehnologije,jedni od drugih al preko trecih strana.

  Odgovori
 5. Boze Boze nasli municiju pored vojnika...strasno... A sto se tice Nemaca i Rusa...do su dva kraja iste batine za nas..

  Odgovori
 6. "tadasnji nacisti i tadasnji sovjeti"...jedno je atribut najnizeg stanja ljudskog duha a drugo narodna pripadnost.

  Odgovori
 7. Ss su bile elitne jedinice sve do 42 god.to su bile vojne skole . pitomci su morali da bude arijevske krvi i bilo im je zabranjeno da se zene pre provere zeninog porekla da li je arijevka.nije mogo svako u ss.ss vojnik nije znao za predaju to je glavni kodeks ss vojnika.

  Odgovori
 8. Нису у Русији. Није их било довољно да представљају било какву силу.

  Odgovori
 9. Razlika između fašista i antifašista je samo u broju i metodama ubijanja ljudi. Hitler je brutalno ubijao 15 godina a ovi drugi perfidno od tad i dan danas. Zapravo su Hitlera skrljali samo da bi mu preoteli "firmu"

  Odgovori
 10. Dali je ovaj vojnik stvarno nemac,iako je uniforma nekog oficira ,mislim da je to možda telo nekog hrvata,rumuna,bugara,mađara,ukrajinaca,svi su oni ratovali za Hitlera i dičili se time

  Odgovori
 11. SS naci sljam, bolje nije ni zasluzio. Sta ces u tudjoj zemlji? Skidam kapu Rusima sto se jako mali broj Nemaca vratio kuci a Nemcima neka bude skola. Sad im vratite tog SS ovca da ga sahrane kao coveka iako nije zasluzio ni grob da mu se zna. Za one koji ne znaju, SS su bile eltine, dobrovoljne jedinice koje su sejale smrt i cinile najgore zlocine tamo gde dodju! Treba kosti sa sve opremom da se izloze u Moskvi u nekom muzeju da se zna sta ceka dusmane ako ponovo krenu.

  Odgovori