Isplivala ISTINA o vezi Kije Kockar i Veljka Belivuka: Pevačica progovorila o ŽENI koja ih je spajala

Kockareva kaže da je čak trebalo da budu i kume, ali da se to izjalovilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram, Printscreen

Rijaliti zvezda Kija Kockar otkrila je za naš list da je bila dugogodišnja prijateljica Vanje Ibrahimović, sestre od tetke zloglasnog Veljka Belivuka (36) – Velje Nevolje, ali i da sa njom nije dugo u kontaktu! Ona tvrdi da za Belivuka nikad nije čula, a kamoli da ga je upoznala.

– To je njena stvar da li će da priča o tome. Ja tog čoveka nikad nisam upoznala, a za njega sam čula tek kada je uhapšen. Tada sam i saznala da su oni u srodstvu, ali očigledno se nisu družili jer ga ja nikad nisam videla niti je ona pričala o njemu. Da znam čoveka, rekla bih, ali ga nisam videla ni u prolazu, niti me sve to zanima. Ona je vodila moj profil dok sam bila u „Zadruzi”, a narod je glasao i ne vidim kakve veze to ima sa proizvodnjom paradajza – izjavila je Kockareva za Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NISU BILI U KONTAKTU

Kockareva kaže da je čak trebalo da budu i kume, ali da se to izjalovilo.

Foto: Instagram

– Vanja nije moja prava kuma, već smo se tako zvale jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti pošto je ona u jednom trenutku bila verena, ali do toga nije došlo. Bile smo jako dobre drugarice i pomogle smo jedna drugoj dosta kroz život, ali ona i ja više nismo u kontaktu već dugo, isključivo zbog drugačijih pogleda na svet i okolinu. I to je to – opisala je svoj odnos sa Veljinom sestrom bivša pobednica „Zadruge 1”.

Kockareva navodi da Vanja Ibrahimović nije bila u kontaktu sa Belivukom.

– Očigledno nije bila ni u kontaktu, koliko ja znam. Njoj je stric Zlatan Ibrahimović, možda on zna više. Mislim da ni oni nisu bili u kontaktu – kazala je Kockareva.

Piše: Danica Ćuruvija

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem broju štampanog izdanja Objektiva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar