Isplivala ISTINA o vezi Kije Kockar i Veljka Belivuka: Pevačica progovorila o ŽENI koja ih je spajala

Kockareva kaže da je čak trebalo da budu i kume, ali da se to izjalovilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Rijaliti zvezda Kija Kockar otkrila je za naš list da je bila dugogodišnja prijateljica Vanje Ibrahimović, sestre od tetke zloglasnog Veljka Belivuka (36) – Velje Nevolje, ali i da sa njom nije dugo u kontaktu! Ona tvrdi da za Belivuka nikad nije čula, a kamoli da ga je upoznala.

– To je njena stvar da li će da priča o tome. Ja tog čoveka nikad nisam upoznala, a za njega sam čula tek kada je uhapšen. Tada sam i saznala da su oni u srodstvu, ali očigledno se nisu družili jer ga ja nikad nisam videla niti je ona pričala o njemu. Da znam čoveka, rekla bih, ali ga nisam videla ni u prolazu, niti me sve to zanima. Ona je vodila moj profil dok sam bila u „Zadruzi”, a narod je glasao i ne vidim kakve veze to ima sa proizvodnjom paradajza – izjavila je Kockareva za Objektiv.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NISU BILI U KONTAKTU

Kockareva kaže da je čak trebalo da budu i kume, ali da se to izjalovilo.

Foto: Instagram

– Vanja nije moja prava kuma, već smo se tako zvale jer smo mislile da ćemo to ostvariti u budućnosti pošto je ona u jednom trenutku bila verena, ali do toga nije došlo. Bile smo jako dobre drugarice i pomogle smo jedna drugoj dosta kroz život, ali ona i ja više nismo u kontaktu već dugo, isključivo zbog drugačijih pogleda na svet i okolinu. I to je to – opisala je svoj odnos sa Veljinom sestrom bivša pobednica „Zadruge 1”.

Kockareva navodi da Vanja Ibrahimović nije bila u kontaktu sa Belivukom.

– Očigledno nije bila ni u kontaktu, koliko ja znam. Njoj je stric Zlatan Ibrahimović, možda on zna više. Mislim da ni oni nisu bili u kontaktu – kazala je Kockareva.

Piše: Danica Ćuruvija

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem broju štampanog izdanja Objektiva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Secam se te antipaticne kume koja je “organizovala” glasacko telo za pobedu Kije! Organizacija je ocigledno urodila plodom u to vreme.. ali, vremena se menjaju, pa i kumatva nestade..

    Odgovori

Ostavite komentar