Verica Rakočević progovorila o RAZVODU: Ovo je prava ISTINA o njenom odnosu sa 35 godina mlađim Veljkom

Modna kreatorka stavila tačku na priču o rastanku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nakon što je na društvenoj mreži podelila poruku, koja je izazvala brojne komentare, Verica Rakočević se oglasila za medije i stavila tačku na nagađanja da li su te reči bile upućene njenom 35 godina mlađem suprugu, Veljku Kuzmančeviću.

Ona je sada otkrila kako zapravo stvari stoje između nje i Veljka, te navela da nema govora o njihovom razvodu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sa mnom i sa Veljkom je sve u redu. Mi smo skroz u redu, poruka koju sam ostavila je bila potpuno nešto drugo. Ja imam i te kako mnogo pažnje, i prava sam srećnica što se toga tiče – kaže Verica.

– Ja ništa ne radim da bih izazvala nečiji komentar ili ostavila neki utisak. Možda sam to nekada radila, ali sada sa 73 godine mi ne bi palo na pamet.

– Meni se desilo ne baš u ranoj mladosti, tu pravila nema, takve stvari se dese ili ne dese i nisam razmišljala o tome da ću ikada ući u mirnu luku sa osobom koja je 35 mlađa. Stvari u braku nisu idilične, ko to kaže taj laže. Najbitnije je da se ljudi prihvataju. Kod Veljka postoji milion stvari koje se meni ne sviđaju i obrnuto, ali ja njega prihvatam takvog kakav jeste. Nama je godišnjica svakog dana, meni Veljko pusti vatromet u petak u dvanaest iz čistog mira, tako da nismo pristalice formalnih slavlja – kaže Verica za “Kurir” i dodaje da su ona njen suprug trebnutno posvećeni poslu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar