Spasić: Ovo je pokušaj UBISTVA Aleksandra Vučića! Jasno je da postoji plan za predsednikovo SMAKNUĆE!

"Strašno je to da neko kome je Srbija ukazala gostoprimstvo u Beogradu sedi i razmišlja kako da ubije predsednika Republike"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ PREDSEDNISTVO SRBIJE/ DIMITRIJE GOLL/ nr, Medija centar

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije “Transparentost” reagovao je na priznanje Saše Jankovića da su mu strani ambasadori nudili da uz pomoć krtica iz SNS oslabi i sruši predsedbika Srbije Aleksandra Vučića.

On je u izjavi za Objektiv rekao da je jasno da se radilo o pokušaju ubistva predsednika Srbije!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Saša Janković zapravo je otkrio pokušaj ubistva Aleksandra Vučića od strane nekog od diplomatskih predstavnika u Republici Srbiji i to je strašna informacija zbog koje svi moramo da se zabrinemo. Strašno je to da neko kome je Srbija ukazala gostoprimstvo u Beogradu sedi i razmišlja kako da ubije predsednika Republike. Potpuno je jasno da postoji plan za Vučićevo smaknuće kako bi se na vlast doveli nečiji poslušnici. Srbija ne sme dozvoliti da joj stranci planiraju ubistvo predsednika i ovo jeste signal za hitnu i najoštriju reakciju. Dalje, Saša Janković mora da kaže ko mu je dao predlog da se približi Vučiću i ko je imao plan za Vučićevo ubistvo. Ovo je u nivou ratnog stanja – rekao je Spasić.

Podsećamo, bivši zaštitnik građana Saša Janković je gostujući u potkastu na Novoj priznao da su strane ambasade i zapadni moćnici pokušavali da sruše predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Janković je rekao da je dobijao predloge da se približi predsedniku Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto, a kako je planirano da Vučiću otkaže srce čitajte u POSEBNOJ VESTI.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar