Hrvat u suzama zbog Novaka Đokovića: Cela Srbija gledala teške scene na RTS-u (VIDEO)

Ovo je bilo baš emotivno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS

Legendarni Hrvat Nikola Pilić analizirao je poraz Novaka Đokovića na US openu od Danila Medvedeva. 

Bivši trener je veoma emotivno pričao o srpskom teniseru u Jutarnjem programu RTS-a. Toliko mu je teško pao Novakov neuspeh u Njujorku, da se na kraju izlaganja rasplakao i morao da prekine intervju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pilić je najavio da će Novak uskoro osvojiti i 21. grend slem trofej, ali da je on već sada najbolji teniser svih vremena.

– Pa niko nije osvojio devet puta Australijan open, pa to je jedino Novak uradio. On se oseća fantastično u Melburnu i sigurno da ako se bude osećao dobro da će osvojiti deseti. Ja sam siguran da su ambicije Novaka velike. Mlađi je od Nadala i Federera i siguran sam da će pre ili kasnije on osvojiti 21. titulu. Ali, samo da vam kažem, to nije bitno. Onog momenta kada je Đoković osvojio Vimbldon, stavio sam sve na sto i došao došao do toga da je u pet različitih komponenata najbolji na svetu – rekao je Pilić i emotivno dodao:

– Neću biti subjektivan, Novak je za mene najbolji svih vremena. Novače, glavu gore i meni je teško – kroz suze je rekao Pilić, a voditelj je video da Hrvatu nije lako, pa je polako priveo razgovor kraju.

Bonus video:

Čuveni Srbin za Objektiv otkrio zašto je Novak Đoković izgubio u finalu US opena



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar