“Zamisli da se moje dete zove DARKO, ne ide to”: Hrvatska pevačica progovorila o NEOBIČNOM imenu sina

Otkrila je i da ne planira drugo dete

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Hrvatska pevačica Maja Šuput u 41. godini dobila je sina kome su ona i njen suprug Nenad dali neobično ime Blum, a sada je progovorila o majčinstvu i otkrila da ne planira drugo dete.

– Ostala sam pri tome, ne zato što mislim da ne bih mogla da ishendlujem dvoje, mogla bih, jer sam ovo ishendlovala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno, imamo moje godine, s druge strane sam oduvek osećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad niko nije falio, pa mislim da će i mom detetu biti u redu. Ali sad sam prvi put u životu razmišljala kako bi bilo lepo, a to još nisam nikome rekla, imati još jedno dete. Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voleti – rekla je ona za IN Magazin i dodala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu da zamislim kako opisati nekom ko nema dete kako možeš voleti vlastito dete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet, ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Blumu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi.

Maja se osvrnula i na ime svog deteta o kom se dosta pričalo.

– Zamisli da se moje dete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Bluma, on izgleda kao Blum. Ja kada sam to objavljivala rekla sam Nenadu da će sledeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, da smo ludaci i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo zovu i ispituju je li Blum dobro – otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Moj unuk se zove Darko. Pitala bih doticnu, nevaspitanu, po cemu je to lose ime. Ti si dala ime kako si htela pa sad malo da pljujes po drugima. Odrasla i javna osoba pa se tako ponasa plitko.

    Odgovori

Ostavite komentar