Italijansko tužilaštvo traži DOŽIVOTNU za Srbina: Žrtvu bacio u provaliju pa smislio NEVEROVATNU priču

Traži se doživotna robija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Italijansko tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu za srpskog državljanina Ivana R. (36) optuženog da je u leto 2019. godine, zajedno sa rumunskim državljaninom Mihaijem Apopejem (50) ubio Konzulata Ingenua (42) i bacio njegovo telo sa litice u provaliju!

Kako prenose mediji, zločin se dogodio u julu 2019, a Ivan R. i njegov prijatelj se terete da se sa žrtvom najpre posvađali u baru u Toleu, a da su ga kasnije pretukli na smrt, spakovali u automobil, odneli do litice i bacili u provaliju, kako bi simulirali nesreću. Telo je nađeno posle 24 sata, a ubrzo su uhapšeni i osumnjičeni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– On zaslužuje doživotnu robiju. Pretukao je žrtvu, a onda je uz pomoć saučesnika bacio u provaliju. Za njegovog druga tražimo tri godine robije zbog prikrivanja zločina – rekao je na suđenju tužilac Bruno Fedeli.

Tokom postupka koji se vodi, obavljena je i rekonstrukcija zločina.

Užas u Italiji: Pijani Iračani kaiševima PRETUKLI SRBINA

– Posle svađe sa Ingenuom, Ivan se smirio i oni su krenuli dalje istim kolima. Međutim, kasnije ga je ubio i pozvao prijatelja Apopeja da mu pomogne – navodi portal La republika.

– Ostavio je kola, a kada ih je policija našla i u njima otkrila mnogo krvi, branio se da je udario životinju. Analize krvi pokazale su da je u pitanju ljudska krv, a obdukcija tela žrtve da je čovek ubijen i mrtav bačen.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar