OGLASIO se Vučić nakon sastanka: “Draga Angela, hvala na svemu, u Srbiju ste uvek DOBRODOŠLI” (FOTO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel stigla je danas oko 16 časova na beogradski aerodrom gde ju je dočekao Aleksandar Vučić koji joj je uručio i cveće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printskrin: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon sastanka sa nemačkom kancelarkom putem kog je ponovo iskazao veliku zahvalnost Angeli Merkel.

– Draga Angela, hvala na svemu. Hvala, ne samo u ime Srbije i lično ime, već hvala u ime svih ljudi iz našeg regiona koji poslednjih decenija ne učestvuju u ratovima, ne razmišljaju o njima, već samo o ekonomskom napretku. To nikada ne bi bilo moguće bez Vašeg teškog rada i ogromnog doprinosa. U Srbiju ste uvek dobrodošli, jer mi svoje prijatelje nikada ne zaboravljamo! – objavio je Vučić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs


Predsednik Srbije je, takođe, objavio na svom Instagram profilu da su večeras imali otvorene razgovore.

– Imali smo otvorene razgovore, kao i uvek, konkretne razgovore koji su se ticali najvažnijih društvenih i političkih pitanja – i za Srbiju i za ceo naš region – napisao je Aleksandar Vučić.


Podsetimo, nemačka kancelarka Angela Merkel stigla je danas oko 16 časova na beogradski aerodrom gde ju je dočekao Aleksandar Vučić koji joj je uručio i cveće.

Vučić se Merkelovoj obratio na NEMAČKOM: Evo koje je REČI predsednik Srbije uputio kancelarki

Njih dvoje su obavili razgovor u četiri oka, nakon čega su se obratili medijima a više o tome možete da pričitate klikom OVDE.

Nakon toga su otišli na svečanu večeru a šta se našlo na trpezi možete da pročitate na OVOM linku.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar