SKANDAL

Darko Lazić uzima pola novca od Barbarinih nastupa? “Kada su čuli da joj OTIMA PARE, njeni su poludeli”

Drugarica Bovbakove otkrila i da pevačici smeta kada njen dečko ide da vidi svog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram/Printscreen

Dok svi bruje o tome da se Barbara Bobak uvalila kod dečka pevača Darka Lazića u Brestač, istina je potpuno drugačija. Lazić debelo zarađuje na konto devojke, pa joj sad nije samo emotivni partner već i menadžer, piše Republika.

Kako se navodi, od kada je postala poznata uz Darkovu pomoć, svi su poludeli za njom, pa joj je tako skočila i cena, ali i nastupa je sve više. Lazić je spojio lepo i korisno, pa tako devojci debelo naplaćuje menadžerisanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Barbara zaista dobro peva, a Lazić je to odmah prepoznao. U poslednjih mesec dana joj ugovara tezge, vuče je s njim na njegove nastupe i pevaju oboje. Znam da ima veliki honorar, ali i da joj on sve to sređuje jer ima kontakte i veze, samim tim što Barbara ide s njim u paketu, to joj diže cenu – kaže za Republiku Barbarina prijateljica i dodaje da Lazić od njene drugarice uzima velike pare.

Ilustracija,foto:Pritnscreen/barbara.bobak, E-Stock/ Časlav vukojičić

-Ona i Dare imaju dogovor da pola njene zarade ide njemu. Tako meni Barbara kaže. Tako je to kada ti je dečko i menadžer. Svakako, ona se ne buni previše, posebno zbog toga jer je svesna da je uspela otkako je s njim počela da se pojavljuje. A, ako ćemo iskreno, oboje troše puno. Izlaze stalno, ručaju i večeraju po restoranima – dodaje ova devojka.

Barbarina drugarica priznaje da su pevačicini roditelji bili ljuti na nju jer je u vezi s čovekom koji ima dvoje male dece.

-Njeni su se bunili prvo zbog Darka, a kada su čuli da joj on otima pare, onda su tek poludeli. Oni su za to da sav zarađeni novac samo njoj ostane i da Laziću ne treba da daje ni dinara. Međutim, Barbara je roditeljima objasnila da bi pevala samo po nekim birtijama da nije Darka, pa da će mu zasad sve to plaćati, to jest, da će mu davati pola zarade. Kada se malo probije, ona će prekinuti taj dogovor – kaže Barbarina drugarica.

Iako se na početku veze pretvarala da joj je normalno što Lazić često ide kod Marine Gagić da bi video sina Alekseja, Barbari je to s vremenom počelo da smeta, pa, kako kaže njena drugarica, njih dvoje imaju česte sukobe baš zbog toga.

-Barbara je ljubomorna iako se trudi da to ne pokazuje, mi koji je znamo vidimo da to više nije ta devojka. Izdržala je neko vreme, a sada pravi scene kada krene da vidi sina. Nije joj svejedno pošto je tamo uvek Marina, što je normalno, a još kad se seti koliko ju je Darko voleo, jasno je što mu ljubomoriše. Svi je savetujemo da to ne radi inače će mu i ona postati bivša – zaključila je ona za Republiku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar