ISKRENA

Ljupka Stević progovorila o TEŠKOM periodu, osvrnula se i na nedavnu pljačku: Mislila sam da ću UMRETI

Pevačica otvoreno govorila o svemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevaćica Ljupka Stević nedavno je preležala koronavirus, a sada je u jednoj emisiji ispričala kako je sve to podnela.

-Prošlo je skoro mesec dana otkako sam testirana pozitivno na koronu, oporavak mi je baš teško pao. Sa 40% snage nastupam, nekako se izborim. Desetak dana pre nego što sam se testirala osećala sam se malaksalo, pila sam lekove za prehladu. Mislim da sam se zarazila na nastupu. Mislila sam da ću umreti, imala sam pet dana temperaturu, krvna slika mi je bila ok, pluća su mi čista ali ostalo je traga ž rekla je Ljupka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Uskoro će biti godinu dana od skandala koji je napravila kada je tadašnjem dečku, pukovniku Dragiši Simiću, razlupala dva automobila.

-Milion puta sam govorila na tu temu, sada ljudi posle godinu dana priđu mi i šale se na konto te situacije. Drago mi je što se to okrene na šaljivu stranu, jer sam i ja takva, našalim se i ja na svoj račun. Pljačka stana koja mi se dogodila skoro je treća po redu, to su jako teške stvari. Sve što je bilo vredno mi je nestalo iz stana. Vraćala sam se sa nastupa kad sam zatekla havariju u stanu, radijator i prozor je bio slomljen, odmah sam pozvala policiju. Stan je obezbeđen kao i naselje gde živim, ali ovakve stvari se dešavaju. Sreća pa sam ja jaka, nindža ratnik pa nemam strah da se vratim u stan – ispričala je ona u emisiji.

-Oružje mi je i dalje oduzeto tako da dugo nisam posećivala streljanu. Streljaštvo je samo po sebi trening kao i svaki drugi sport – zaključila je Stevićeva.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar