Ana posmatrala KOMŠINICU kako DOJI dete, a onda je u dvorište upao njen suprug – usledio je obrt

Ovaj par je još jednu stvar zamerio novopečenoj mami, ali je on na kraju ipak razumela njihov potez

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Za svaku novopečenu majku dojenje nije najjednostavnji period. A kada je vašem detetu potrebno hranjenje, morate da smislite kada i gde to da izvedete.

Ali kad ste kod kuće, lako je – sa garancijom privatnosti. Međutim, ni to nije uvek tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedna žena je nedavno pobesnela, nakon što se njena komšinica žalila da je i ona i njen suprug vide kako doji. Oni su takođe ranije imali problema sa novopečenom mamom, jer se, navodno, tokom trudnoće sunčala u svom dvorištu.

Ova žena se potom zapitala da li je pogrešila što je ignorisala žalbe svojih suseda, i svoju ispovest je podelila na društvenom forumu “Redit”. Ipak, forumaši su stali na njenu stranu.

Ona živi sa mužem u svojoj kući već pet godina, a novi par poi menu Paul i Anna uselio se u susedstvo kada je bila u drugom mesecu trudnoće. I, već tada su počeli problemi. Naime, oni su trudnicu posmatrali sa drugog sprata svoje kuće kako se sunča u svojj vlastitoj kući.

Paul se u početku žalio, govoreći da mu je neprijatno da to posmatra, i kasnije dodajući da oni imaju problem sa plodnošću. Situacija se stalno pogoršava otkako im se rodio sin, a par se jednom požalio da ga mogu “videti” sa svog balkona.

Foto: Shutterstock

-Danas smo suprug i ja pravili roštilj u dvorištu. Beba je bila gladna pa sam počela da je dojim – napisala je žena i dodala:

-Kada sam pogledala njihovu kuću, Ana je bila na balkonu, ušla je i nekoliko minuta kasnije Paul je ponovo bio pred našim vratima. Dala sam sina mužu i otvorila sam vrata. Paul me je napao zbog dojenja u javnosti i bezobzirnosti. Iako je u pitanju moje, privatno i ograđeno dvorište. Kad je završio, rekla sam mu da nas ostavi na miru, da više ne dolazi na naša vrata, a ako je njegova žena toliko uznemirena što vidi bebu, potrebna joj je terapija, a ne da dolaze ovde i uznemiravaju moju porodicu – napisala je ona, dodajući:

-Uradiću sve što želim u svom domu. U to vreme sam bila ubeđena da sam u pravu. Međutim, pričala sam sa majkom koja mi je rekla da grešim, a ja očigledno to nisam mogla da razumem, jer nikad nisam patila od neplodnosti i, eto, moram da se izvinim – zaključila je ona.

Na čiju biste vi stranu stali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

 

Izvor: mirror.co.uk

Komentari (4)

  1. Kome smeta dojenje bebe odmah da ide kod psihijatra na terapiju ako mu žena nije plodna usvojitelja dete pa budite mama i tata nije teško teško je zabraniti majci da doji dete

    Odgovori
  2. Da nije tuzno bilo bi smesno.Ovo je kao scena u "Ko to tamo peva"kada krisom gledaju mladence koji imaju sex a onda im Bata vikne:Sram vas bilo!Kako vas nije sramota da to radite....?

    Odgovori
  3. Oni koji ne mogu da gledaju tudju trudnocu i tudju bebu NIPOSTO NE TREBA DA IMAJU SVOJU ! Ovo dvoje iz price bi morali ne da idu kod psihijatra vec da hitno budu hospitalizovani u nekoj jacoj psihijatrijskoj klinici posto su i nasilni ako se usudjuju da zvone nekome na vrata i nesto zameraju!!!

    Odgovori

Ostavite komentar