Rodila je bebu, dala joj ime, ali i dalje NE ŽELI da otkrije pol: Razlog je podelio mnoge na mrežama

Sa ovakvom odlukom složio se i suprug

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/@bianca

Influenserka iz Brazila Bjanka Andrade (26) najavila je da će svojoj bebi dati potpunu slobodu izborna rodnog identiteta, a tokom vaspitavanja neće joj dodeliti unapred definisan pol.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bebu je nedavno dobila sa svojim suprugom Fredom, a po svoj prilici u pitanju je dečak po imenu Kris.

Međutim, iako je jasno da je dečak, Bjanka i Fred ne žele da mu naametnu taj pol, već će, kako tvrde, njihova beba doneti odluku kog će pola biti kada dostigne svoju emocionalnu zrelost.

Bjanka je ovu vest objavila na svom Instagram profilu, gde ima više od 16 miliona pratilaca, koji su bili i te kako podeljeni.

Kris se rodio u julu ove godine, lekari su ga upisali kao bebu muškog pola, ali roditelji se ne slažu da po, treba unapred određivati.

Foto: Instagram/@bianca

Takođe su bebinu sobu, umesto plave ili ružičaste boje, okrečili u “neutralnu” ljubičastu.

Dete će takođe nositi i “neutralnu” odeću.

– Kada smo saznali za trudnoću, bili smo izuzetno uzbuđeni i hteli smo da učinimo sve. Čak smo i planirali zabavu i svečanost kada smo saznali bebin pol. Rekli smo to mojoj sestri i ona nam je odgovorila da ne treba slaviti pol, već osobu koja treba da se rodi – naveo je bebin otac Fred, prenosi Kalle Blue Radio.

Fredova sestra, inače transrodna osoba, takođe ceo život pokušava da se oseća prijatno u svom telu, a par je doneo ovakvu odluku jer ne žele svoje dete da izlažu takvim pitanjima i kontroverzama.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar