14 godina nisam spavala s mužem, rekao mi je da se SNAĐEM, ali ne zna šta plaćam 77.000 dinara mesečno

Njih dvoje već godinama imaju isti problem u braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Posle višegodišnje apstinencije, jedna Britanka je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke, i odlučila je da prevari svog supruga.

– Ja imam 45, a moj suprug 51 godinu. U braku smo 23 godine i imamo odraslog sina. U našoj vezi već 14 godina ne postoji seks ili intimnost i to postaje nerešiv problem – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Muž već mnogo godina ima problema sa erekcijom, išli smo kod svih mogućih lekara, probao je razne lekove, ali uzalud, Na kraju mi je priznao da ga vođenje ljubavi nikada zaista nije zanimalo!

– Pokušala sam da razgovaram sa njim i da mu objasnim koliko mi nedostaje intimnost i vođenje ljubavi, ali on mi je svaki put rekao da sam smešna što tome pridajem takav značaj,  kao i da se sama snađem ako mi je to već toliko bitno – objašnjava žena.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Bez obzira na sve, nisam u mogućnosti da se razvedem, niti to trenutno želim. Zato sam odlučila da unajmim mušku prostitutku. Već šest meseci se jednom mesečno viđam sa zgodnim muškarcem u kasnim četrdesetim. To nije nimalo jeftino, viđam se sa njim kada je muž na poslovnom putu i za četiri sata mu plaćam oko 656 evra (oko 77.000 dinara) – iskrena je Engleskinja.

Foto: Shutterstock

– Obično prvo popijemo po nekoliko pića, pa zatim odemo do moje kuće. NIkada nisam ranije uradila nešto ovako, i za mene najveće zadovoljstvo predstavlja činjenica da sam posle toliko godina gola s nekim muškarcem i da se ponovo osećam željenom – priznaje ona.

Foto: MARKA / Alamy / Profimedia

– Međutim, bez obzira na to koliko je vođenje ljubavi sa muškom prostitutkom izvor zadovoljstva, nedostaje i bliskost sa suprugom i volela bih da nas dvoje možemo ponovo da se nekako povežemo – zaključila je Britanka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, TheSun

Komentari (2)

Ostavite komentar