OVE NOLETOVE REČI SMO ČEKALI: Đoković posle US opena progovorio o planovima za nastavak karijere!

Upitan o tome da li dolazi nova generacija, rekao je ono što je ceo teniski svet želeo da čuje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser planete Novak Đoković održao je pres konferenciju posle poraza od Danila Medvedeva na US openu.

– Ostao sam kratkih rukava, ali moram da budem ponosan na ono što smo postigli ove godine. Naučio sam da prenebregnem ovu vrstu teških poraza, onih koji najviše bole. Potrudiću se da budem jači, da naučim neke lekcije i idem dalje – rekao je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitan o tome da li dolazi nova generacija, rekao je ono što je ceo teniski svet čekao. Saopštio nam je planove za budućnost:

– Tranzicija je nezaobilazna, ali mi stariji momci smo još ovde. Želim da se potrudim da osvojim još “slemova”, da igram za moju zemlju, to su stvari koje me najviše motivišu u ovom momentu. Mislim da je tenis, ipak, u dobrim rukama – rekao je.

Naravno, ne može da bude zadovoljan ovim rezultatom:

– Razočaran sam, znam da sam mogao i morao bolje. Veoma težak poraz, ali srećan sam zbog Danila, dobar je momak i zaslužuje ovo.

Osvrnuo se i na energiju na terenu:

– Ona nije bila dobra kao protiv Cicipasa u Parizu. Početak drugog seta je bila prelomna tačka. Bio sam veoma blizu brejka tada, imao sam i publiku, ali on je igrao tako dobro, zaslužio je da pobedi. Pogađao je odlično, bio je veoma rešen u toj nameri. Mogli ste da osetiti da koristi sve što može u ovom momentu. Moje noge nisu bile gde treba, bio sam ispod svog nivoa, nisam imao ni dobar servis – dodao je Đoković.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Nole je izgubio što je publika bila na njegovoj strani. Izgubio je glavno gorivo SRBSKI INAT. Biće bolje. Idemo Nole dalje. AO je tvoj,a i RG ponovo. Gledajte i pamtite.

    Odgovori
  2. Da Novače nisi bio onaj stari vuk.Ovaj poraz boli sve nas koji te pratimo i volimo.Tuga je pregolema.Ali verujemo i dalje u tebe.Verujemo da ćeš postići nedosanjani san i proslaviti sa nama najveći broj osvojenih grand slemova u jednoj godini.Glavu gole i napred.

    Odgovori

Ostavite komentar