Đuričić na magičan način zaokružio srpski šou u Seriji A: Divna “rabona” reprezentativca Srbije (VIDEO)

To na kraju nije bilo dovoljno, jer je El Šaravi dao gol u nadoknadi vremena, a valja pomenuti da je prvi pogodak bio delo Kristantea u 37. minutu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Fabrizio Corradetti / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Rome slavili su nad Sasuolom u Seriji A rezultatom 2:1 (1:0).

Prvo Dušan Vlahović, onda Saša Lukić, a posle svih njih i Filip Đuričić uspeo je da se upiše u listu strelaca u Italiji ovog vikenda, i to na magičan način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bio je to 57. minut, Sasuolo je odigrao lep napad. Lopta je pošla s leve strane, došla do Berardija na desnoj stativi, ovaj je izbacio celu odbranu Rome i uputio dodavanje Filipu Đuričiću, koji je rabonom doneo izjednačenje Sasuolu protiv Rome.

To na kraju nije bilo dovoljno, jer je El Šaravi dao gol u nadoknadi vremena, a valja pomenuti da je prvi pogodak bio delo Kristantea u 37. minutu.

Bolje reći, to je bilo dodavanje za Filipa Đuričića, koji je to pratio na odličan način i onda oduševio sve. Rabonom je doneo poravnanje Sasuolu protiv Rome. Međutim, to na kraju nije bilo dovoljno za bilo šta.

Jer Sasuolo je u nadoknadi vremena prosuo sakupljeno mleko. El Šaravi je na asistenciju Šomurodova postigao gol koji je doneo Romi sva tri boda, a prethodno je Kristante doneo Romi prednost u 37. minutu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar