Tek kada je video OVU fotografiju, Belivuk je bio ZADOVOLJAN: Isplivala prepiska o mučenju Lazara (FOTO)

"Brate, ne znam šta je, toliko sam ga tukao da ne može da priča, a naprsko sam mu bulju balistolom, ispričao je Miloš Budimir"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Veljko Belivuk (36), zvani Velja Nevolja, tražio je od pripadnika klana da prema Lazaru Vukićeviću (31) u kući strave u Ritopeku budu posebno svirepi, rekavši: „Neka pati najviše.”

I bili su, prema iskazu svedoka-saradnika Bojana Hrvatina. Srđan Lalić (36), petookrivljeni, koji je prema optužnici učestvovao u svih pet ubistava koja se klanu stavljaju na teret, peglom je navodno prelazio Vukićeviću preko tela, a Miloš Budimir (37), trećeokrivljeni, koji je isto učestvovao u svim pomenutim likvidacijama, zabio mu je drvenu dršku od metle u analni otvor. Nakon toga su, prema daljim optužbama, s Vladom Draganićem (47), koji se takođe tereti za učešće u svih pet ubistava, Lakićeviću na silu u usta ugurali gumeno crevo, pustili vodu i tako ga ubili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vukićević je u kuću u Livadicama stigao naoružan pištoljem i Budimir je obračunu s njim slomio prst. Ispravljajući ga, isekao se. Vukićevića je onesvestio udarcem u glavu, posle čega su ga prebacili u „bunker”.

SLUŠAO MUČENJE NA TELEFONU

Šta se tu dešavalo, otkriva komunikacija vođena preko kriptovanih telefona od 14. oktobra 2020. uveče, koju je Specijalno tužilaštvo dobilo preko međunarodne pravne pomoći. Budimir je u 19.50 slikao Vukićevića živog. Videvši sliku, Marko Miljković (30), koji je s Belivukom označen kao vođa klana, bio je zadovoljan, a Belivuk je tražio: „Neka pati najviše, svi ko može.”

Foto: Printscreen

‒ I nemojte mnogo po glavi, najviše po telu, ali ovoga puta dajte 102 odsto sebe. Znači, hvala vam, hvala do neba. Krivo nam je što nismo mogli da radimo dve akcije u isto vreme, evo mi ovde, brate, uradismo trojicu, znači, eto vi tog tu, molim vas, znači iz petnih žila, i dajte nam ga na telefon, daj da ga, kad budete išli, daj da mu pošaljemo jednu poruku, brate… – rekao je muškarac kog je Miljković imenovao kao Soprana. Tokom istrage pokazalo se da je to Belivukov nadimak na aplikaciji Skaj.

Miljković u jednom momentu pita da li je „Laza (Vukićević) i dalje ljut ili se odljutio”.

DATUM „ZA PAMĆENJE”

‒ Brate, ne znam šta je, toliko sam ga tukao da ne može da priča, a naprsko sam mu bulju balistolom (sredstvo za čišćenje oružja), pa sam mu gurnuo dršku od metle u dupe, brate, pošto je puco pored mene, tj. hteo je u mene, ali sva sreća nije. Je*em li mu sve da mu je*em – odgovorio mu je Miloš Budimir.

Miljković je zatim prokomentarisao da je „ovo pobeda” i da treba da pamte taj datum.

‒ E Lazo, debilu, slušaj sada ovako, kod tebe ćemo sve da premostimo, sada, kada tebe ubijemo, ubićemo ti tatu, onda ti ubijamo brata i sve što si poznavao i voleo ikada, znači tata i brat ti stižu brzo. Dođi, Soprano, i ti da mu kažeš šta ima, jebo sam ti mamu za sve, pičko jedna – rekao je Miljković, posle čega se u razgovor ubacio drugi glas.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE DA PROČITATE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 13. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar