Goca Božinovska PRVI PUT progovorila o “kokainskoj žurki”: Evo šta pevačica sada tvrdi o svom sinu Mirku

Goca Božinovska je za Objektiv izjavila da njen sin nema nikakve veze za kokainskom žurkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP, Vladimir Milovanovic, Tamara Trajkovic/Objektiv.rs

Miroslav Mirko Šijan (29), sin ubijenog kik-boksera i pevačice Goce Božinovske, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon informacije da je sa Nikolom Buhom (28), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, bio na „kokainskoj žurki” u jednom apartmanu na Novom Beogradu.

Prema saopštenju MUP, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informaciju da trguju narkoticima. Kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i „spida”, ali kod Šijana i Buhe nije nađeno ništa, pa su posle davanja izjava pušteni kući.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goca Božinovska je za Objektiv izjavila da njen sin nema nikakve veze za kokainskom žurkom.

– To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Testirala sam ga 50 puta na drogu i uvek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome. Plaćala sam te testove, a drugi se smejali. Kada se ženio, bacila sam ih. Ceo život mi se kleo i govorio: „Mama, ja nikad nisam probao drogu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom.” I ako su nekog pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom. Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja deca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu – izjavila je pevačica Goca Božinovska

NA ODMORU

Poznata pevačica kaže da se njen sin možda slučajno našao u nekom društvu u kojem je možda neko nešto koristio.

– Kao što i ja pevam ceo život, pa sam sedela u društvu i sa doktorima i sa narkomanima, sa ovim i onim… On ne može ni da gleda da li će neko da koristi nešto, protivnik je droge – kategorična je Božinovska.

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u vikend štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar