Muškarac koji je izgubio život kod Subotice bio MUZIČAR: Uveseljavao je mnoge a TRAGIČNO završio

Na licu mesta povredama je podlegao Z. G., dok je u Opštu bolnicu Subotica prevezeno šest učesnika nesreće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Z. G. (32) iz sela Mala Bosna preminuo je na licu mesta nakon saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na putu između Subotice i Starog Žednica, a povredama je kasnije podlegla i njegova supruga.

Do nesreće je došlo sudarom dva putnička vozila. Nastradali čovek je upravljao putničkim vozilom “fiat bravo”, dok je džipom marke “micubiši”, beogradskih registarskih oznaka, upravljao A. M. (42) iz Kaća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sve se dogodilo oko 8.55 kada je nastradali vozač “fiata”, dok se kretao iz pravca Subotice ka naselju Stari Žednik, kod naselja Verušić započeo je skretanje u levo bez da se prethodno uverio da li to može da učini na bezbedan način.

– U tom trenutku u njegovu levu bočnu stranu prednjim delom udara “micubiši”, koji se u isto vreme kretao takođe iz pravca Subotice ka Starom Žedniku i preticao je vozila ispred sebe – kažu u Policijskoj upravi Subotica.

TEŠKA saobraćajna nesreća kod Subotice: Jedna osoba POGINULA

Od siline udara oba automobila su pretrpela velika oštećenja, jedno se prevrnulo i ostalo na putu na krovu, dok su putnici u oba vozila zadobili povrede. Među njima u najtežem stanju bila supruga vozača, koja je bila saputnica u “fiatu” i koja je preminula tokom poslepodnevnih sati.

Prizor na licu mesta je bio strašan jer je većina putnika ostala zarobljena u vozilima iz kojih su ih izvukli vatrogasci u saradnji sa policijom.

Na licu mesta povredama je podlegao Z. G., dok je u Opštu bolnicu Subotica prevezeno šest učesnika nesreće.

Na Hitan prijem je dovezeno šestoro ljudi i četvoro je sa lakšim telesnim povredama pušteno kući, dok je jedna žena sa povredama glave u teškom stanju i poslata je na reanimaciju.

Tokom uviđaja, koji su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, sa patrolom Saobraćajne policije, Žednički put u većem delu je nije bio prohodan za saobraćaj.

Žena poginulog vozača u bolnici PODLEGLA povredama: Još jedna ŽRTVA užasne nesreće u Subotici

Preminuli muškarac bio muzičar

Nastradali Z. G., je bio muzičar i mnogi sugrađani ga znaju po nastupima na manifestacijama poput “Dužijance” i proslavama, gde je zajedno sa kolegama oduševljavao izvođenjem narodne, tamburaške i druge vrste muzike.

Njegovo telo poslato je na obdukciju i Institut za sudsku medicinu KC Vojvodine u Novom Sadu.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar