Ovo može da bude težak skandal: Mekgregor podelio fotku, a na stolu mu ostaci belog praha! (FOTO)

Neki kažu da je u pitanju droga, drugi se šale da je prašak za pecivo, puder, ali zapravo bi mogao da bude i pepeo od duvana pod određenom svetlošću, tako da ništa još nije sigurno, a kamoli dokazano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/Thenotoriusmma

Čuveni MMA borac Konor Mekgregor je u centru pažnje i to ponovo iz potpuno pogrešnih razloga.

Ovaj put je na Instagramu objavio fotografiju Roleksa koji košta 42.500 evra, ali svi su uočili jedan drugi detalj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po stolu je razbacan određeni beli prah (ili bar tako deluje zbog svetla na fotografiji), pa su mnogi pomislili da je reč o kokainu, dok su neki u šali pisali da je možda to puder ili prašak za pecivo. Doduše, nije nemoguće da je u pitanju samo pepeo od duvana ili tompusa, koje Mekgregor neretko zapali.

Irac se i ranije povezivao s drogom. 2018. godine je optužen da je pod uticajem istih silovao ženu u Dablinu, a takođe je dve godine kasnije priveden zbog sumnje da je na Korzici zlostavljao devojke, takođe uz dejstvo narkotika.

Što se Konorove karijere tiče, ovaj 33-godišnji MMA borac nije imao puno uspeha u oktagonu proteklih godina, iako je zaradio stotine miliona evra od nekoliko atraktivnih borbi.

Njegova želja je u budućnosti da se vrati u ring, a nagađa se da bi mogao da odradi i neki boks meč, jer je stekao ogromnu slavu protiv Flojda Mejvedera 2017. godine.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar