Iz stana mu je “TREŠTALA” muzika, a onda mu se obratio KOMŠIJA: Ovakav potez niko ne bi očekivao

Slično kao što bi većina reagovala, i ovaj muškarac je pomislio da ga čeka veliki problem i rasprava zbog žalbe na buku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Ilustracija

Nažalost, veliki deo ljudi se, kada se jednom upusti u spor sa nekim iz komšiluka, trudi da im iz godine u godine pričinjava razne smicalice. Od nekih nam doslovno padne mrak na oči, pa poželimo da sa čekićem u rukama pokucama na komšijska vrata. Ali, s druge strane neke su zaista originalne, kreativne i domišljate.

Naime, jedan čovek je rekao da je primio poruku u kojoj ga anonimna osoba iz komšiluka obaveštava da bi želela da popriča sa njim zbog muzike koju pušta. Kao što bi većina reagovala, i ovaj muškarac je pomislio da ga čeka veliki problem i rasprava zbog žalbe na buku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ali ispostavilo se da nije imao razloga za brigu. Naime, na poruci je pisalo:

– Dragi komšija. Živim u susedstvu i voleo bih da razgovaramo o tvojoj muzici. Pojačaj čoveče, ne šalim se! Reci mi koje pesme sviraš. Trebaju za moju “plej” listu. Nisam ironičan ili bilo šta drugo, zaista sam uživao u muzici koju sviraš otkad si se uselio. S poštovanjem, Tod. (muški deo susednog para). Pošalji mi neke pesme! – napisano je.

A kakva su vaša iskustva iz komšiluka? Da li ste se žalili na nečiju buku ili se neko žalio na vas? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (1)

Ostavite komentar