“Zamalo me je SMRSKALA grdosija”: Radomira umalo UBIO kamion, na licu mesta došla ekipa hitne pomoći

Kako je došlo do ove nezgode utvrdiće istraga koja je u toku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Radomir Milošević, teško je povređen kada je na njega, u krugu topionice, naleteo kamion za prevoz šljake. Radomira je spasila njegova snalažljivost, jer je uspeo da se u poslednjoj sekundi pomeri u stranu, kako bi izbegao da ga u potpunosti zdrobi kamion koji je naleteo pravo na njega.

– Sve se odigralo jako brzo. Stajao sam pored vozila inetrventne jedinice naše firme, kada sam samo u jednom trenutku čuo kolegu kako mi viče „Rade, pazi kamion“. Kada sam se okrenuo ugledao sam ogroman točak koji mi je već zahvatio rame. Pao sam na leđa, i nekako uspeo da se pomerim, kako me ne bi smrskala ogromna grdosija. Tada mi je i povređena noga – priča Milošević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radomir je zadobio prelom petne kosti.

– Nije mi jasno kako nas vozač kamiona nije video. To se dogodilo oko jedan sat iza ponoći, ali ceo prostor je osvetljen reflektorima. Kamion se kretao pravo i nije išao u rikverc, i ne znam kako nas nije uočio kao ni vozilo koje je stajalo parkirano. Iskreno, ne znam ni kako sam se sam snašao da izbegnem veću tragediju – nastavlja naš sagovornik.

Na licu mesta došla je ekipa hitne pomoći koja je povređenog Miloševića prevezla u borsku Opštu bolnicu, kao i policija.

Kako je došlo do ove nezgode utvrdiće istraga koja je u toku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar