Devedesetih je kumovala ŽESTOKIM momcima, ubice su joj jurile muža, a danas izgleda NIKAD bolje (FOTO)

Njen bivši muž je posle oženio članicu grupe Models

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/printscreen

Jedna od najpoznatijih folk pevačica devedesetih godina prošlog veka svakako je bila Lela Andrić, fatalna plavuša za kojom su uzdisali mnogi.

Ova pevačica je tokom devedesetih bila udata za bisnismena Srđana Adžemovića, koji je potom oženio bivšu Modelsicu Nevenu Stamenković, od koje se nakon nekoliko godina braka razveo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Youtube

Lelin i Srđanov brak bio je buran, bar tako tvrdi pevačica. Ona je, kako kaže, strepela za sopstveni život, jer joj je bivši muž bio meta kriminalaca.

Lela nikada nije krila da se družila sa kriminalcima i da je pojedinima bila i kuma.

“Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem”, ispričala je pevačica za “Kurir” 2017. godine pa dodala:
“Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašilasam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lela Andric (@lela_andric_official)

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar