Otac Matije iz Igre Sudbine je takođe GLUMAC: Njega ZNATE sigurno, evo o kome je reč (FOTO)

Pavle Jerinić stekao je veliku popularnost ulogom negativca Matije u seriji "Igra sudbine", ali se o njegovom privatnom životu malo zna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Igra Sudbine 1

Iako ima tek 35 godina Pavle Jerinić već se može pohvaliti izuzetnom karijerom u pozorištu: odigrao je veliki broj uloga u Narodnom pozorištu u Beogradu, pozorištu “Boško Buha” i u Zvezdara teatru, a naročito se istakao u sinhronizaciji, gde je mnogo puta “pozajmljivao glas” animiranim junacima.

Uspeh koji je postigao, ipak, u njegovom slučaju nije slučajan, pored toga što Pavle vredno radi, on ima i glumački gen – njegov otac je takođe glumac, Branko Jerinić, koji je i sam stalni član Narodnog pozorišta.

FOTO: printscreen/youtube
Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni nisu jedini glumci u porodici, a njihov rođak je i pokojni Branislav Ciga Jerinić, jedan od doajena srpskog glumišta.

Inače, i Pavle i Branko igrali su u seriji “Kralj Petar I” iz 2019. godine, a otac je glumio Vojvodu Stepu Stepanovića, dok je sin nosio uniformu jednog vojnika. Oni, ipak, nisu imali priliku da sarađuju u ovom ostvarenju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavle Jerinic (@pavle_jerinic)

– Nismo imali zajedničke scene. Što se njega tiče, uopšte nemam tremu. Potpuno je zreo glumac, osim već dokazanog dara, vrlo je vredan i profesionalan – ponosno je tada izjavio Branko.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar