Siniša Mali OTKRIO kako je Vučiću: Nije mu lako, NAPADAJU mu decu, ali ga ništa neće zaustaviti (FOTO)

na Tviteru je osvanuo još jedan niz užasavajućih uvreda za svu decu predsednika Vučića, odnosno za Danila, Milicu i malog Vukana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali osvrnuo se na nedavne napade opozicionih medija na decu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Siniša Mali je napisao na svom Instragram nalogu da Vučiću nije lako ali da ga ništa neće zaustaviti da svaki građanin Srbije živi bolje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neistomišljenici predsednika Srbije Aleksandra Vučića nastavljaju da vode najprljaviju i najbolesniju kampanju protiv njega i njegove dece, iznoseći salve monstruoznih uvreda. Kome smetaju deca i zašto? I koji monstrum može tako nešto da piše?! Ne pamtim da je neki političar u našoj istoriji trpeo ono što danas trpi predsednik. Znam da mu nije lako da svakodnevno čita najogavnije uvrede. Ali znam i koliko mu je važno da Srbija ide napred i da ga ništa neće zaustaviti dok svaki građanin i svako dete ne bude živelo bolje. Puna podrška! – napisao je Siniša Mali na svom Instagram nalogu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Siniša Mali, MBA, CFA, CAIA (@mali_sinisa)


Podsetimo, na Tviteru je osvanuo još jedan niz užasavajućih uvreda za svu decu predsednika Vučića, odnosno za Danila, Milicu i malog Vukana.

Ponovo osvanule GNUSNE UVREDE za Vučićevu decu: Đilas i Marinika nastavljaju svoj sumanuti plan (FOTO)

“Danilo je pi*ka, Milica je rođena iz incesta, a Vukan jede go*na”, glase skandalozne uvrede koje dolaze od strane tviteraša kojima je naređeno da što više ponižavaju predsednika i njegovu decu.

Izgleda da na ovaj način simpatizeri Đilasa i Marinike nastavljaju svoj sumanuti plan koji je upravo da vređanjem Vučićeve dece dođu do glasova naroda.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar