Dve godine je VARAO bivšu ženu sa njom: OVAKO je počela veza Žike i Jelene iz grupe “Zana”

Krili su ljubav godinama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Jelena i Zoran Živanović, članovi popularnog benda “Zana”, već 12 godina su u braku, ali njihova ljubavna priča nije baš bajkovita.

Oni su se upoznali kada su počeli zajedničku saradnju, a u međuvremenu su se i zavoleli. Sve to ne bi bilo ništa neobično da Zoran, poznatiji kao Žika, nije bio u braku sa tadašnjom suprugom Verom, sa kojom ima dve ćerke, Mariju i Tamaru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena i Žika svoju ljubav su dugo krili, a njegova bivša žena kasnije je novinarima otkrila da je on čak dve godine lagao i varao sa koleginicom iz grupe.

– On nije hteo da prizna da me je dve godine lagao kako je išao u Poljsku, a bio je u Strahinjića Bana u njenom stanu – rekla je tada Vera medijima.

Kako je svojevremeno Žika govorio za domaće medije, najteže je bilo da njihova veza opstane, a da ne povrede neke ljude oko sebe.

– Stvarno smo se izborili! Na tom putu najteže je bilo zaštititi one koji ništa nisu krivi, one koje ostavljaš. S ove distance mislim da smo kroz buru prošli dobro i da brod sada mirno plovi – rekao je on tada, a preneo je pomenuti medij.

FOTO: Printscreen/Youtube

Njih dvoje su se venčali 2008. godine u tajnosti. Oni tada ne samo da su skrivali mesto na kom će se venčanje održati, već su angažovali i obezbeđenje koje će ih štititi od medija. Zoranove ćerke nisu prisustvovale ovom venčanju.

Popularni par više puta je pričao o tome i da su svim silama pokušavali da dobiju i zajedničko dete, ali im nije uspelo.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar