Učenik zgrozio porodicu i školu: Baka mu UMRLA od korone, a on je pred profesorima ovako reagovao (VIDEO)

Glupost je neuništiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Srednjoškolac iz američke države Tenesi sablaznio je sve u školi, o svojoj familiji da ne govorimo, kada je pred širim auditorijumom pokazao koliki je antivakser, čak i kada je u pitanju njegova rođena baka.

Bivša profesorka u školi koju učenik pohađa, preminula je nedavno od posledica koronavirusa.

Dok je čitao tekst o njoj i virusu COVID-19, učenik se ironično nasmejao govoreći svima kako mu je baka preminula jer “neko na času nije nosio masku, pa ju je zarazio”.

Njegova reakcija naišla je na globalno zgražavanje većeg dela sveta koji se danonoćno bori sa opakim virusom.

– Uprkos opšte poznatoj činjenici da su bolnice u SAD i dalje prepune nevakcinisanih pacijenata, ima i nekih članova porodica koji su spremni da se smeju smrti svojih najbližih – zaključili su novinari portala Inside edition.

Priča je čak došla i do glumice Vupi Goldberg, kao i do voditelja Džimija Kimela koji, poput većine poznatih ličnosti u SAD, nikako ne mogu da shvate da i dalje postoji značajan broj ljudi koji negira postojanje koronavirusa.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ovo će se dešavati i u Srbiji, oslusnite mlade šta pričaju i sve će vam biti jasno. Čast izuzecima. Prihvatili smo Američke vrednosti. Pitajte bake i dele sta rade od njih deca, a šta bi drugo radili unuci. Niko se ne osvrće na stare u staračkim domovima koje ne obilaze deca, a uzeli su im stanove, često i prodali.

    Odgovori

Ostavite komentar