Ovakvog Borjana nikad niste videli, a ni čuli: Ponosan sam što sam Kanađanin! (VIDEO)

- Ponosan sam na moje saigrače, da ovako dobro igraju u svakom meču. Nije lako igrati svaka tri dana - rekao je između ostalog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Golman Crvene zvezde Milan Borjan ponovo je bio uspešan među stativama nacionalnog tima, pošto je Kanada savladala El Salvador sa 3:0 i tako skoro pa idealno startovala kvalifikacije za Mundijal.

Kanađani su slavili golovima Atibe Hačinsona, Džonatana Dejvida i Tažona Bjukenana, a Borjan nije imao nijednu odbranu, jer nije bilo potrebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle meča je čuvar mreže Crvene zvezde izjavom oduševio navijače Kanade i poslao im poruku da su potrebni u nastavku kvalifikacija, ne bi li se domogli Mundijala prvi put nakon 1986. i jedinog učešća.

– Potrebno nam je da se Kanada probudi i da bodri ovaj tim, jer ova ekipa može da ode daleko – počeo je Borjan, nakon što je njegovu ekipu protiv El Salvadora bodrilo 15.000 ljudi.

– Svetsko prvenstvo je pred nama. Jednom nogom smo već tamo. Samo treba da nastavimo i da stadion bude pun crvene boje. Ne plave, zelene ili koje već. Svi treba da budu u crvenom – traži golman iz Knina veću podršku.

– Ponosan sam na moje saigrače, da ovako dobro igraju u svakom meču. Nije lako igrati svaka tri dana. Mi smo ovde kao braća, rekao sam igračima da je ovo naša kuća. Igrali smo u Hamiltonu, tu sam odrastao, moja porodica tu i dalje živi i vrlo sam ponosan što dolazim iz Hamiltona. Ponosan sam što sam Kanađanin. Emotivan sam malo sada, ali treba samo ovako da nastavimo, ovo je nova Kanada – poručio je Milan Borjan, nakon što je saznao da je izjednačio rekord nacionalnog tima sa 25 mečeva u kojima nije primio gol.

Kanada posle prva tri meča nema nijedan poraz, osvojili su pet bodova i na dobrom su putu u CONCACAF kvalifikacijama.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar