Jovanov “RASTURIO” Đilasa: “Nema tih uslova koji će ga naterati da izađe na izbore”

Lider Stranke slobode i pravde, očigledno svestan da ne može ništa da uradi na izborima, pa bi ponovo da hvata krivinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Vladimir Šporčić

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Ðilas nije zadovoljan predlogom evroparlamentaraca i kaže da ga SSP u tom obliku sigurno neće potpisati.

Taj njegov stav nasmejao je potpredsednika naprednjaka Milenka Jovanova, koji tvrdi da „nema tih uslova koji će Dragana Đilasa naterati da izađe na izbore i pokaže snagu i moć iz njegovih istraživanja”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NIJE MU PRIHVATLJIVO

U pisanoj izjavi, Ðilas dodaje da predlog koji su dobili nije prihvatljiv za građane Srbije jer, kako kaže, ne sadrži jasne mehanizme koji bi omogućili poštovanje zakona, čije je sprovođenje neophodno da bi bilo slobodnih izbora. On je naveo i da će SSP o konkretnim primedbama na tekst obavestiti evroposrednike i javnost posle razgovora s partnerima s kojima su radili na izradi zajedničke platforme.

Inače, Predlog nacrta radnog dokumenta za poboljšanje izbornih uslova koji su izradili evroparlamentarci prosleđen je strankama, koje imaju rok do 12. septembra da dostave svoje komentare. Sledeća runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje evroposlanika biće održana 17. i 18. septembra u Palati Srbija, potvrđeno je u pismu.

IDI BEGAJ!

Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, na Tviteru je u šaljivom tonu prokomentarisao Đilasovu izjavu da neće prihvatiti predlog evroparlamentaraca.

– Nema tih uslova koji će Dragana Đilasa naterati da izađe na izbore i pokaže snagu i moć iz njegovih istraživanja. Uzgred, on više ne govori u ime „Multikoma” ili ove svoje stranke, već u ime građana Srbije?! Idi begaj! Ovo su neki novi leveli pošandrcanija Đilasovago… – napisao je Jovanov.

Foto: Printscreen/Twitter

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 9. SEPTEMBAR

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar