Čović bacio karte na sto: Progovorio je o navodnoj svađi Danilovića i Kokoškova?

Tema je nacionalni tim Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Nedavno se pojavila vest da je Košarkaški Savez Srbije (KSS) odlučio da raskine saradnju sa selektorom seniorskog ima Igorom Kokoškovim, i da ponovo na klupu vrati iskusnog Svetislava Pešića.

Na tu temu je govorio i predsednik košarkšakog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, koji je istakao da bi Svetislav pešić bio idealno rešenje za klupu Srbije, ali isto tako nije štedeo reči na rad KSS-a:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– KSS ima veliku pomoć države i šteta je što to nije iskorišćeno na pravi način. U Savezu imate 40 zaposlenih, a da niko nije trener. Nije dobro ako nema razumevanja između prvog čoveka Saveza i selektora, a to je sada slučaj. Da li će mi zameriti ovo neko, pravo da vam kažem ne interesuje me. Žao mi je što se sve ovo događa- rekao je Čović u intervjuu za “Bihbasket”.

Usledilo je pitanje kakav je sukob u pitanju između Predraga Danilovića i Igora Kokoškova.

– To je tiho ignorisanje, o tome se ne priča. Napomenuo sam ga jer znam šta se dešava Kokoškovu, a u nekoj meri i Đorđeviću. To ne valja, ako je tako smenite ga.  Zamislite sada da Dejan Radonjić i ja sada ne razgovaramo. Kao kada bih ispario, da se ne pojavljujem nigde, nego me ima samo na utakmici. Ljudi to primete- poručio je Čović.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar