“Ne želite da propustite ovaj DOGAĐAJ”: Donald Tramp biće domaćin boks MEČA na važan datum za SAD (FOTO)

Borba u osam rundi pada na 20. godišnjicu napada 11. septembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Tanjug/ AP Photo/Alex Brandon, Shutterstock

Bivši predsednik Donald Tramp biće domaćin i komentator boks meča u nikada do sad viđenom programu uživo kada se Evander Holifild bude vratio u ring ,,Subotom uveče” na Floridi, navodi FITE, servis za digitalni video prenos koji će prenositi događaj.

Borba u osam rundi, koja pada na 20. godišnjicu napada 11. septembra, trebalo bi da se održi u hotelu i kazinu Seminol Hard Rok u Holivudu na Floridi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Volim sjajne borce i velike borbe – rekao je Tramp u saopštenju za javnost koje je objavio FITE.

On je takođe rekao da se ujedno raduje se što će pratiti ,,Subotnje veče”, kao i podeliti sa gledaocima svoje mišljenje.

– Ne želite da propustite ovaj poseban događaj – rekao je Tramp.

Holifild (58) će se u ringu boriti sa Vitorom Belfortom (44), bivšim borcem šampionom UFC-a koji se takmičio u teškoj i srednjoj kategoriji pre nego što je najavio odlazak u penziju 2018. Holifild je bivši svetski šampion u boksu u teškoj i juniorskoj kategoriji.

Između boraca na slici najave prikazan je Tramp strogog izgleda koji promoviše borbu. Borbeni klub Triler, koji je učestvovao u povratku Majka Tajsona u ring u novembru, služi kao promoter.

Napominjući da je događaj naveden kao “No Holds Barred”, “FITE je rekao da će Tramp” dati nefiltriran bokserski komentar. ”

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar