Vozač “audija” stradao na licu mesta, direktno se ZAKUCAO u drugi auto: Detalji teške nesreće kod Đurđina

Tokom uviđaja je saobraćaj na ovoj deonici puta bio obustavljen i preusmeravan na atarske puteve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Photo: Shutterstock

Ž. R., star 72 godine iz sela Mišićevo kod Subotice, vozač putničkog automobila „audi-A4“, poginuo je na licu mesta nakon kobnog udara u putničko vozilo „micubiši“, kojim je upravljao N. R. (38) iz Subotice, koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

Saobraćajna nesreća se dogodila u utorak oko 20.20 časova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vozač „audija“ se kretao iz pravca sela Đurđin ka naselju Mišićevo, i, saznaje „Blic“, usled neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, izgubio je kontrolu na automobilom, prešao je na levu stranu kolovoza i udario direktno u „micubiši“, koji se u isto vreme kretao iz suprotnog pravca.

Nakon udara, „audi“ i „micubiši“ se zastauvljaju na bankini leve strane puta s prednjim delovima vozila okrenutim jedno prema drugom.

Na licu mesta je povredama podlegao Ž. R, dok je sa teškim telesnim povredama N. R. hospitalizovan. Nastala šteta na vozilima je oko milion dinara. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u saradnji sa patrolom saobraćajne policije Subotice.

Povređeni N. R. je imao unutrašnje krvarenje, operisan je. Nalazi se na odeljenju Intenzivne nege i trenutno je u stabilnom stanju.

OJT je za vozača N. R. izdalo nalog za analizu krvi na alkohol koja će se izvršiti u Opštoj bolnici Subotici, dok je za poginulog vozača izdat nalog za obdukciju koji će se izvršiti u Institutu za sudsku medicinu KC Vojvodina u Novom Sadu.

Prema saznajima nastradali vozač nije koristio sigurnosni pojas, dok ga je povređeni vozač koristio.

Tokom uviđaja je saobraćaj na ovoj deonici puta bio obustavljen i preusmeravan na atarske puteve.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar