Dečko je muvao moju drugaricu, pa sam mu rekla šta sam RADILA s kolegom: On je poludeo, a ne zna ISTINU!

Zbog jedne svađe, sada ima veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Profimedia

Da neke stvari ne smete da izgovorite čak ni u svađi, uverila se i jedna Britanka koju je laž skupo koštala.

– Ja imam 29, a moj dečko 31 godinu. Do skora je sve bilo savršeno u našoj vezi, ali onda su stvari krenule nizbrdo, i to zbog gluposti – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je to jedno klasično dosadno veče, i dok sam ja gledala TV, primetila sam da se moj dečko ne odvaja od mobilnog i da se tiho smeje na svakih nekoliko minuta. Nisam više mogla da izdržim i otela sam mu telefon iz ruke.

– Šokirala sam se kada sam videla da je razmenjivao seksi poruke s mojom drugaricom! Pao mi je mrak na oči i žestoko smo se posvađali. A onda sam mu rekla da nema razloga da se ponosi sobom, kao i da sam oralno zadovoljila kolegu s posla, kao poklon za njegov rođendan – priznaje devojka.

Foto: Shutterstock

– Što je najgore, to je bila laž. Naravno, da nikada nisam bila intimna s bilo kojim kolegom, ali već je bilo kasno. Dečko mi ne veruje da sam ga lagala, i kaže da će se iseliti što pre. Očajna sam! Volim ga, ali ne znam kako da ga ubedim da sam nevina u ovoj priči – zaključila je Engleskinja.

Foto: Shutterstock

Odgovor terapeuta:

Recite mu da ga volite, i da vam nikada ne bi palo na pamet da ga prevarite, ali da vas je povredilo to što je on flertovao s vašom prijateljicom.

Sigurno i on žali zbog nekih stvari koje je izgovorio kada je besan i povređen.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ako je vaša veza zaista duboka, on će ponovo razmisliti kada se malo ohladi. Ako ode, onda je verovatno bilo samo pitanje vremena kada će se to dogoditi, i bez vaše laži.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. Pripreti mu da ćeš ako te napusti celom muškom delu kolektiva čestitati rođendan . Možda će pokušati da te spreči u tome.

    Odgovori

Ostavite komentar