Stavila torbu na sedište i odbila da ga ustupi putnicima: Lekciju koju je tada dobila, pamtiće zauvek

Bahata sugrađanka nikom nije dozvolila da sedne pored nje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wanderoam printscreen

Žiteljka Njujorka šokirala je sugrađane bahatim ponašanjem u metrou kada je stavila torbu na slobodno sedište i potom se pravila kao da nikog oko sebe ne čuje.

Putnica je očigledno bila u šopingu i nije želela da svoje stvari spušta na pod, niti da ih drži u rukama, pa je zauzela jedno mesto u vozu.

Nekoliko putnika pokušalo je da sedne pored nje, ali ona nije želela da pomeri stvari. Štaviše, gledala je nadmeno u daljinu pretvarajući se da dok sluša muziku ništa ne vidi i ne čuje oko sebe.

Kada je jedan mladić seo kraj nje, pokušao je da je savetuje da ono što radi nije u redu, ali ni to nije pomoglo. Ipak, kada je i ko zna kog po redu sugrađanina odbila, držeći uporno stvari na sedištu, sve se preokrenulo.

Kako na svakoj stanici postoji poneki policajac, on je pozvao jednog koji je ušao s njim natrag u voz. Policajac je potom zamolio nevaspitanu ženu da pomeri stvari sa sedišta.

Ni to je nije navelo da promeni svoj stav, te je policajac na kraju sam uzeo njene stvari i krenuo napolje. Ona je ustala za njim i tada ju je uhvatio za ruku i izbacio napolje iz voza.

Dok je izlazila, ženi je putnik koji je sedeo blizu nje dobacio da se tako postupa sa bahatim ljudima. Policajac je na to dodao da mora da upamti ovu lekciju, jer ako ponovi, biće uhapšena.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar