Ušla sa ćerkom u avion u brushalteru: Kad je došla policija, učinila je još veću grešku (VIDEO)

Revoltirano je napuštala zgradu verujući da pred policajcima čini pravu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/fattrophywife

TikTokerka nepoznatog identiteta izbačena je iz aviona zajedno sa svojom ćerkom kada je ušla u njega samo u brushalteru.

Iako je stjuardesama tvrdila da nosi sportski top, a ne brushalter, one su bile neumoljive i zamolile su je da navuče majicu ili nešto drugo preko toga.

Dok se ona pred ćerkom svađala sa dve stjuardese, treća je pozvala policiju koja je došla i pred ostalim putnicima ju je privela u stanicu.

Žena je tada, ogorčena na postupak posade, ali i policije, uzela telefon u ruke i snimala je ostatak svoje “epizode” kako bi svima pokazala kroz kakvo je maltretiranje prošla.

@fattrophywife@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##bbws ##fyp♬ original sound – Trophy

Međutim, ono na šta nije računala je da skoro niko neće saučestvovati u komentarima u njenom “bolu” odnosno sekiraciji. TikTokeri su joj naime, u komentarima pisali da je sama izazvala haos znajući šta sme, a šta ne da nosi.

“Svako želi pet minuta slave. Ženo, po tvom profilu i načinu ponašanja na snimcima vidi se da voliš nevolju i izazivaš je često. Tako da…iskuliraj”, “Da, da, srce mi se cepa zbog toga što si izbačena. Jadna tvoja ćerka”, “Morala si da znaš kako smeš u avion. To je avion!”, bili su neki od komentara.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar