Zašto Cicipas odlazi u toalet tokom meča? “To je pokupio od Novaka Đokovića”

Ne mogu a da ne pomenu Novaka, pa čak i u ovakvim raspravama...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Frank Molter / Alamy / Alamy / Profimedia

Teniski sturčnjak Patrik Muratoglu smatra da je za odlaske Stefanosa Cicipasa u toalet kriv niko drugi nego Novak Đoković.

On veruje da je Grk upravo u finalu Rolan Garosa, kada je Đoković slavio, video da odlasci u svlačionicu mogu da preokrenu situaciju na terenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Videvši to, odlučio je da primenjuje tako nešto, smatra Muratoglu.

– Kada je gubio 2-0 u finalu Rolan Garosa, Đoković je uzeo pauzu za toalet, vratio se i onda je to bio drugačiji meč. To je naučio od Đokovića. Ali, nije znao da je Đoković razbio njegov ritam. Znao je da je Đoković morao da uzme vreme za sebe u svlačionici i da se resetuje, kako bi igrao drugačije. Naučio je od njega, isprobao to i donelo mu je rezultat. Zato to stalno radi – rekao je Muratoglu.

Bonus video:

Zverev ugasio san “novom Đokoviću”: Nemac u četvrtfinalu US opena, miriše na reprizu Tokija



Izvor:

Komentari (2)

  1. Činjenica jeste da to Novak PO NEKAD uradi (kao i mnogi drugi) i to je sasvim u skladu sa ATP pravilima ali ne radi to u svakom meču a pogotovo ne 2 puta. Razlika između Novaka i Cicipasa je u tome što je Grk uhvaćen da dobija coaching dok je u toaletu i što se tamo zadrži 8-10 minuta a Novak se u Parizu vratio za 3 minuta. Muratoglu je bezobrazan jer radi sa Cicipasom a siguran sam da zna šta se dešava jer su i kamere snimile kuckanje na telefonu. Cicipas se žali na 30 sekundi pauzu između poena jer "se ohladi čekajući" a zabole ga što njegov rival sedi kao budala 10 minuta ... Veoma bezobrazan momak bez trunke poštovanja za kolege i to će mu se obiti o glavu, baš kao i Kiriosu

    Odgovori

Ostavite komentar